Yusuf_Power Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi oluyor. Anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi oluyor. Anlayamadım.
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.445 Çözümler 10 25 Haziran 2021 #2 Hocam fareniz kablosuzsa pilini çıkar tak yapın veya değiştirip deniyin. Kabloluysada belki fareniz eskiyse bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Hocam fareniz kablosuzsa pilini çıkar tak yapın veya değiştirip deniyin. Kabloluysada belki fareniz eskiyse bozulmuş olabilir.
KS KS Yusuf_Power Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 Tr_temhA dedi: Hocam fareniz kablosuzsa pilini çıkar tak yapın veya değiştirip deniyin. Kabloluysada belki fareniz eskiyse bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Fareyle sesin ne alakası olabilir? Artı 0 Eksi
Tr_temhA dedi: Hocam fareniz kablosuzsa pilini çıkar tak yapın veya değiştirip deniyin. Kabloluysada belki fareniz eskiyse bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Fareyle sesin ne alakası olabilir?
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.445 Çözümler 10 25 Haziran 2021 #4 Yusuf_Power dedi: Fareyle sesin ne alakası olabilir? Genişletmek için tıkla... Başlıkta "fare arada takılıyor" yazdığı için dedim. Sesin problemini bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Yusuf_Power dedi: Fareyle sesin ne alakası olabilir? Genişletmek için tıkla... Başlıkta "fare arada takılıyor" yazdığı için dedim. Sesin problemini bilmiyorum.