Fare aşağıya kayıyor

efeaybi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Logitech G300S farem ile oyun oynarken aniden çevirdiğimde ya üste bakıyor ya da aşağı. Bu benim daha önceden kullandığım mouselarda da olmuştu. Sizde de olduysa çözebildiyseniz nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Logitech G300s farem ile oyun oynarken aniden çevirdiğimde ya üste bakıyor ya da aşağı. Bu benim daha önceden kullandığım mouselarda da olmuştu. Sizde de olduysa çözebildiyseniz nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız?

1616788558289.png

Rapor hızı yüzünden hocam. Bende 100 rapor hızlı fare vardı hızlı çevirince istediği bir yöne gidiyordu. Bende G300s kullanıyorum.

Eki Görüntüle 942746

Rapor hızı yüzünden hocam. Bende 100 rapor hızlı fare vardı hızlı çevirince istediği bir yöne gidiyordu. Bende G300s kullanıyorum.

Bende aynı ayarlarda kullanıyorum ama ben 500 rapor hızın'da kullandığımda olmuyor bu.
Herhangi bir makro yaptınız mı?

Evet, mouse un uygulamasından tuş atamaları.
Bende de oluyordu, laptoptu. Sonrasında yanlışlıkla touchpade dokunduğumu fark ettim. :D mousepadde olan tozlar mouseun sensörüne kaçmış olabilir, temizlemeyi de deneyin.

Touchpadten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa normalde de gider di ama sadece ani çevirmelerde yaşıyorum bu problemi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı