Fare çalışıyor ancak imleç hareket etmiyor

Kirrik67

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Dün Valorant oynamak için bilgisayarı açtım imleç önce hareket etti. 2 saniye bile sürmeden çalışmamaya başladı. Laptop'un kendi mouse Pad'i ile mouse sürücülerine falan baktım. mouhid.sys ve mouclass.sys'yi değiştirdim (dijital imzalı olanlarını buldum.) Yeniden başlattım ve yine aynı şekilde 2 saniye sonra çalışmamaya başladı. Fareyi çıkarıp taktım falan ama bu sefer aygıt yöneticisinde kod: 48 hatası verdi. Hatada ise şu yazıyor, Windows ile sorunları olduğundan dolayı bu aygıtın çalışması engellendi. Aygıtı kaldırıp donanım değişikliklerini de taradım yine aynı şey oldu. Yardımlarınızı bekliyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden bütün takılı USB aygıtlarını çıkarın. Bilgisayarı kapatın kapalı iken tekrar takıp çalıştırın.
Maalesef sonuç alamadım hocam. Hala kod 48 hatası var. USB Bellek takınca içine bakabiliyorum. Portlarda da sıkıntı yok. Mouse modelim A4tech op560nu imiş. Driver bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı