A Ahmetekelii Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 100 26 Kasım 2020 #1 Az önce Counter-Strike oynarken mouse'um bir anda ışıkları gidip çalışmamaya başladı, ve aygıt yöneticisinde de yoktu. Sonra sinirlenip fareyi tokatlamaya, yumruklamaya hatta diz atmaya başladım. Şimdi çalışıyor. Nasıl oldu bu? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
Az önce Counter-Strike oynarken mouse'um bir anda ışıkları gidip çalışmamaya başladı, ve aygıt yöneticisinde de yoktu. Sonra sinirlenip fareyi tokatlamaya, yumruklamaya hatta diz atmaya başladım. Şimdi çalışıyor. Nasıl oldu bu?
orkunyilmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.186 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer rhodes / flat iron lake kenarında 26 Kasım 2020 #2 Temassızlık vardır belki.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 26 Kasım 2020 #3 Klasik bir durum, milli teknik ile çalışmamak imkanı var mı eger çalışmasa bana getirin direk emekliye ayıralım.
Klasik bir durum, milli teknik ile çalışmamak imkanı var mı eger çalışmasa bana getirin direk emekliye ayıralım.
A Ahmetekelii Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 100 26 Kasım 2020 #4 Megaton dedi: Klasik bir durum, milli teknik ile çalışmamak imkanı var mı eger çalışmasa bana getirin direk emekliye ayıralım. Genişletmek için tıkla... Bu çok mantıklı geldi . orkunyilmaz dedi: Temassızlık vardır belki. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim içini açsam geri kapayamam.
Megaton dedi: Klasik bir durum, milli teknik ile çalışmamak imkanı var mı eger çalışmasa bana getirin direk emekliye ayıralım. Genişletmek için tıkla... Bu çok mantıklı geldi . orkunyilmaz dedi: Temassızlık vardır belki. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim içini açsam geri kapayamam.
corlulu Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 976 Çözümler 4 Yer Отгонтэнгэр Daha fazla Sistem Özellikleri Motherboard: MSI A320M-A PRO GPU: Asus RX570 CPU: AMD Ryzen 3 3200G RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM Case: Corsair iCUE 465X Cinsiyet Erkek Meslek Harbiye Nazırı 26 Kasım 2020 #5 TÜRK TAKTİĞİ!