Residualive Hectopat Katılım 30 Mayıs 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #1 Farem çok yavaş haraket ediyor. Mesela fareyi sürüklüyorum başka yöne sapıyor. Pilleri de yeni aldım sorun nedir ?
Farem çok yavaş haraket ediyor. Mesela fareyi sürüklüyorum başka yöne sapıyor. Pilleri de yeni aldım sorun nedir ?
M Meraklı Üye Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #2 Eski bilgisayarımda işlemci kullanımı %100 olduğu için böyle bir sorunla karşılaşıyordum. Yeni bilgisayarımda ise kablosuz fare ile birkaç saniyeliğine dona dona ilerliyordu. Bunun çözümü çok basit: kablolu fare kullanmak.
Eski bilgisayarımda işlemci kullanımı %100 olduğu için böyle bir sorunla karşılaşıyordum. Yeni bilgisayarımda ise kablosuz fare ile birkaç saniyeliğine dona dona ilerliyordu. Bunun çözümü çok basit: kablolu fare kullanmak.
7 73502 Kilopat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 46 Makaleler 1 14 Ağustos 2015 #3 Denetim masası>Ara>Aygıt Yöneticisi yolunu izle sekmeleri aç. Herhangi birinin üzerinde "!" işareeti var mı kontrol et.
Denetim masası>Ara>Aygıt Yöneticisi yolunu izle sekmeleri aç. Herhangi birinin üzerinde "!" işareeti var mı kontrol et.