marcee Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 27 Ocak 2022 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli SSD Ekran kartı RX 570 Farem ekranda takılarak hareket ediyor ama şöyle tarif edeyim sanki CPU %99 gibi. Sadece bazen oluyor ama çok rahatsız ediyor. 30 saniye falan sürüyor. Kontrol ettim o anlarda bilgisayarımda ekstra bir yüklenme falan olmuyor.
Farem ekranda takılarak hareket ediyor ama şöyle tarif edeyim sanki CPU %99 gibi. Sadece bazen oluyor ama çok rahatsız ediyor. 30 saniye falan sürüyor. Kontrol ettim o anlarda bilgisayarımda ekstra bir yüklenme falan olmuyor.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.602 Makaleler 3 Çözümler 66 27 Ocak 2022 #2 Anakartınızın BIOS'unda "Global C-State" ayarı açıksa, kapatmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi