4 466562 Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 148 4 Haziran 2021 #1 Minecraft'te DPI seviyemi düşürmek değil, kilitlemek istiyorum, yani fare tıklayacak ama hareket etmeyecek. Driver da var. Nasıl yapacağım?
Minecraft'te DPI seviyemi düşürmek değil, kilitlemek istiyorum, yani fare tıklayacak ama hareket etmeyecek. Driver da var. Nasıl yapacağım?
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 4 Haziran 2021 #2 dorukabi dedi: Minecraft'te DPI seviyemi düşürmek değil, kilitlemek istiyorum, yani fare tıklayacak ama hareket etmeyecek. Driver da var. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... DPI tuşu varsa mousede DPI'yı 2. basışında 0 DPI'ya alsın, 0 DPI'yda zaten haraket etmez mouse. Artı 0 Eksi
dorukabi dedi: Minecraft'te DPI seviyemi düşürmek değil, kilitlemek istiyorum, yani fare tıklayacak ama hareket etmeyecek. Driver da var. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... DPI tuşu varsa mousede DPI'yı 2. basışında 0 DPI'ya alsın, 0 DPI'yda zaten haraket etmez mouse.