G gordonbeleşadam Femtopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #1 Windows 10 kullanıyorum. DPI ayarını nereden nasıl öğrenip değiştirebilirim?
4 461197 Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 570 28 Mayıs 2021 #2 gordonbeleşadam dedi: Windows 10 kullanıyorum. DPI ayarını nereden nasıl öğrenip değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Fare markası ve modeli nedir? Yazarsanız daha yardımcı oluruz.
gordonbeleşadam dedi: Windows 10 kullanıyorum. DPI ayarını nereden nasıl öğrenip değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Fare markası ve modeli nedir? Yazarsanız daha yardımcı oluruz.
G gordonbeleşadam Femtopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 Mouse markasız yazmıyor program falan yok mu DPI'yı değiştirmem için.
4 461197 Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 570 29 Mayıs 2021 #4 gordonbeleşadam dedi: Mouse markasız yazmıyor program falan yok mu DPI'yı değiştirmem için. Genişletmek için tıkla... Fare de DPI tuşu olması lazım diğer farelerin driveri başka fareye olmaz eğer farenizde DPI tuşu yoksa DPI değiştiremezsiniz.
gordonbeleşadam dedi: Mouse markasız yazmıyor program falan yok mu DPI'yı değiştirmem için. Genişletmek için tıkla... Fare de DPI tuşu olması lazım diğer farelerin driveri başka fareye olmaz eğer farenizde DPI tuşu yoksa DPI değiştiremezsiniz.