erkansaglam Megapat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2013 #1 Arkadaşlar 1-2 gündür mousem gidip gidip geliyor. Sanki çıkarıp tekrar takmış gibi oluyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar 1-2 gündür mousem gidip gidip geliyor. Sanki çıkarıp tekrar takmış gibi oluyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Bunu nasıl düzeltebilirim?
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.473 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 26 Ağustos 2013 #2 Sinyalin gidip gelmesi kabloda veya USB portunda bir problem olduğu anlamına gelir. Öncelikle farklı bir USB portu ve imkanınız varsa farklı bir sistemde test edin fareyi. Sorun devam ediyorsa çok büyük ihtimalle kabloda bir sorun var demektir.
Sinyalin gidip gelmesi kabloda veya USB portunda bir problem olduğu anlamına gelir. Öncelikle farklı bir USB portu ve imkanınız varsa farklı bir sistemde test edin fareyi. Sorun devam ediyorsa çok büyük ihtimalle kabloda bir sorun var demektir.
erkansaglam Megapat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2013 #3 USB portu ne bilmiyorum. Farklı bir sistemde denedim. Mouse yine çalışmıyor. Mouseyi değiştirmem mi gerekiyor?
USB portu ne bilmiyorum. Farklı bir sistemde denedim. Mouse yine çalışmıyor. Mouseyi değiştirmem mi gerekiyor?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Ağustos 2013 #4 Evet, fare gitmişe benziyor başka sistemde de aynısı olduysa.
erkansaglam Megapat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2013 #5 Öncelikle sorunuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Peki bana tavsiye ettiğiniz mouse markası ve serisi var mı?
Öncelikle sorunuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Peki bana tavsiye ettiğiniz mouse markası ve serisi var mı?
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 27 Ağustos 2013 #6 gobaza dedi: Öncelikle sorunuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Peki bana tavsiye ettiğiniz mouse markası ve serisi var mı? Genişletmek için tıkla... Logitech'den şaşmayın.
gobaza dedi: Öncelikle sorunuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Peki bana tavsiye ettiğiniz mouse markası ve serisi var mı? Genişletmek için tıkla... Logitech'den şaşmayın.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Ağustos 2013 #7 Haluk beyin dediği gibi Mouse ve Keyboard alacağınız zaman Logitech'i ön planda bulundurun. Webcamler'de de aynı durum geçerli.
Haluk beyin dediği gibi Mouse ve Keyboard alacağınız zaman Logitech'i ön planda bulundurun. Webcamler'de de aynı durum geçerli.