G502 mouse var bende de, 2400 DPI oynarken FPS oyunlarını ağırlıkların tamamı takılı iyiydi, düşük DPI'lerde özellikle 800 gibi ağırlıkları çıkarınca çok daha iyi.
Benim mouse bin içinde ağırlık koymuşlar bir işlevi yok cıkartsam mı acaba? Neden koymuşlar o tuhafıma gitti. Agır mı iyi, hafif mi bir öneri verir misiniz?
Yorumları okuyunca çok yanlış yorumlar atıldığını fark ettim birisi 250 gram olmalı falan yazmış.
Konuya denk gelen arkadaşlar için.
Mouse ağırlı ne oynarsanız oynayın orta düzey olması en sağlıklısı eğer hassas aim gerektiren bir oyun çok oynuyorsanız skatez ve mouse pad kısmını Control tercih edin eğer aim takibi oyunu oynuyorsanız skatez ve mouse pad kısmını hızlı tercih edin ama 250 gram mouse falan tercih etmeyin oyun oynuyorsanız el-bilek kemikleriniz çok ağrır hafif mouse ve orta mouse uygundur benim tercihim 40-100 arası mouse hafifledikce kasa da incelir batarya küçülür ama 50-60 gram hem bataryası iyidir hem kasası kalın mouse tercihlerinizi bunlara göre yaparsanız memnun kalırsınız sensör, mcu tarafı fiyata etken onları da araştırıp anlayabilirsiniz.
Benden farklı düşünen varsa yorumlarda tartışabiliriz.
İyi günler.