Oyunda özellikle AWP crossunda sola yavaş çevirirken bariz bir takılma var DPI Hz başka bilgisayar başka mouseler FPS arttirma azaltma ne denediysem olmadı spray yapamama ve aimin kafada olmasına rağmen mermilerin bazen gitmeme sorunuda var. 3-4 yıldır bu sorun devam ediyor bir çözüm bulamadım. Artık oyun sıkıcı gelmeye başladı bu soruna. Bir çözüm bulalım.
Oyunda özellikle AWP crossunda sola yavaş çevirirken bariz bir takılma var DPI Hz başka bilgisayar başka mouseler FPS arttirma azaltma ne denediysem olmadı spray yapamama ve aimin kafada olmasına rağmen mermilerin bazen gitmeme sorunuda var. 3-4 yıldır bu sorun devam ediyor bir çözüm bulamadım. Artık oyun sıkıcı gelmeye başladı bu soruna. Bir çözüm bulalım.
Farede sorun olabilir. Öncelikle farklı bşr USB portuna takıp deneyin fareyi. Olmazsa gönderebiliyorsanız teknik servise gönderin veya Performax xotran alın.
Farede sorun olabilir. Öncelikle farklı bşr USB portuna takıp deneyin fareyi. Olmazsa gönderebiliyorsanız teknik servise gönderin veya Performax xotran alın.
Sistemim düşük fakat CS 1.6 için normal bir sistem yaklaşık 6-7 senedir normal bir şekilde oynuyordum bu sorun 3 yıldır olmakta daha önceden olmuyordu başka daha iyi bilgisayarda denedim onlarda da sorun devam ediyor. Artık iyice sinir bozucu hal almaya başladı
Evet 3-4 mouse 2-3 mousepad 4-5 bilgisayar ve en az 5-10 kere format hep bir çözüm aradım regeditler RSS veya başka programlar fakat bir çözüm olmadı. Oyunun eski keyfi olmaması oyuna girdiğimde keyif bile alamıyorum bu sorun yüzünden.
Intel pentium CPU 2020m 2-4ghz 64 bit 4gb ram sadece CS 1.6 için kullanıyorum zaten önceden kaldırıyordu 200ü geçik FPS veriyor. Diğer bilgisayarda gt740m ekran kartına sahip onda da aynı sorun var.