Fare hareket ederken duruyor

enescan648

Centipat
Daha fazla  
Sorunum bu videodakidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunda özellikle AWP crossunda sola yavaş çevirirken bariz bir takılma var DPI Hz başka bilgisayar başka mouseler FPS arttirma azaltma ne denediysem olmadı spray yapamama ve aimin kafada olmasına rağmen mermilerin bazen gitmeme sorunuda var. 3-4 yıldır bu sorun devam ediyor bir çözüm bulamadım. Artık oyun sıkıcı gelmeye başladı bu soruna. Bir çözüm bulalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun takılıyor sisteminizi öğrenebilir miyiz?

Farede sorun olabilir. Öncelikle farklı bşr USB portuna takıp deneyin fareyi. Olmazsa gönderebiliyorsanız teknik servise gönderin veya Performax xotran alın.

Farede sorun olabilir. Öncelikle farklı bşr USB portuna takıp deneyin fareyi. Olmazsa gönderebiliyorsanız teknik servise gönderin veya Performax xotran alın.
Bende bunu düşündüm fakat başka mouseler başka bilgisayarlar denedim çözüme ulaşamadım.

Hocam oyun takılıyor sisteminizi öğrenebilir miyiz?
Sistemim düşük fakat CS 1.6 için normal bir sistem yaklaşık 6-7 senedir normal bir şekilde oynuyordum bu sorun 3 yıldır olmakta daha önceden olmuyordu başka daha iyi bilgisayarda denedim onlarda da sorun devam ediyor. Artık iyice sinir bozucu hal almaya başladı

Başka bir fare ile denediniz mi?
Evet 3-4 mouse 2-3 mousepad 4-5 bilgisayar ve en az 5-10 kere format hep bir çözüm aradım regeditler RSS veya başka programlar fakat bir çözüm olmadı. Oyunun eski keyfi olmaması oyuna girdiğimde keyif bile alamıyorum bu sorun yüzünden.

Son düzenleme:
Tam sistem özelliklerin ne?

Kullandığım mouseler Logitech g305 400ips
Logitech g300s a4tech ve 1 mouse daha.

Tam sistem özelliklerin ne?
Intel pentium CPU 2020m 2-4ghz 64 bit 4gb ram sadece CS 1.6 için kullanıyorum zaten önceden kaldırıyordu 200ü geçik FPS veriyor. Diğer bilgisayarda gt740m ekran kartına sahip onda da aynı sorun var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…