Fare hareket ettirilirken takılıyor

Pismaniyee

Hectopat
Arkadaşlar şimdi LoL'den çıktım mouse hareket ettiriyorum, takılıyor, mavi ekran verecekmiş gibi oluyor ama vermiyor, düzeliyor. Virüs testi yapın diyeceksiniz, anlatayım. PC'de yüklü olan programlar: Spotify, YouTube Music, SonOyuncu, League of Legends, Discord, YouTube, ve Minecraft için texture pack (YouTube kanalı onaylı olan YouTuber'ın, bayağıdır kullanıyorum, sıkıntı çıkartmadı). Dün 10k aboneli YouTuber'ın texture packını indirdim. 5-10 dakika kullandım, sildim dün. Bugün de böyle olmaya başladı. Nasıl düzelir? Kaspersky indirip test mi yapmalıyım? Şimdi CMD'ye sfc/scannow yazacağım.

Aynen SFC kodunu yap, kanalı atar mısın? Şu anlık MBAM ile tam tarama yapmanızı söyleyeceğim. Ayrıca bilgisayarını güvenli mod ile başlatır mısın? Bu sayede sorunu daha kolay anlayabiliriz.

Aynı sorunu bende yaşıyordum ama antivirus ü neredeyse hiç kapatmamıştım sonra kendiliğinden düzeldi.

Son düzenleme:
Aynen SFC kodunu yap, kanalı atar mısın? Şu anlık MBAM ile tam tarama yapmanızı söyleyeceğim. Ayrıca bilgisayarını güvenli mod ile başlatır mısın? Bu sayede sorunu daha kolay anlayabiliriz.

Ceza yemiştim yazamadım acaba yüksek disk veya CPU kullanımı yüzünden olabilir mi çünkü virüs bulacağını sanmıyorum bir şey indirmiyorum zaten.

Ceza yemiştim yazamadım acaba yüksek disk veya CPU kullanımı yüzünden olabilir mi çünkü virüs bulacağını sanmıyorum bir şey indirmiyorum zaten.

Hangi uygulama disk ve CPU yiyor?

Dosya Ekleri

• 1621962897492.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…