ObLiVi0n Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #1 Mouse kıpırdatmasam da havada tutsam da hatta PC'ye bağlı olmasa bile imleç kendi kendine sanki titriyormuş gibi laglı bir şekilde aşağıya kayıyor.
Mouse kıpırdatmasam da havada tutsam da hatta PC'ye bağlı olmasa bile imleç kendi kendine sanki titriyormuş gibi laglı bir şekilde aşağıya kayıyor.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.447 Makaleler 2 Çözümler 1.579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 Sensörün olduğu kısmı güzelce temizleyin.
kflexw Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #3 ObLiVi0n dedi: Mouse kıpırdatmasam da havada tutsam da hatta PC'ye bağlı olmasa bile cursor kendi kendine sanki titriyormuş gibi laglı bir şekilde aşağıya kayıyor. Genişletmek için tıkla... Farenin sensöründe sıkıntı olabilir diyecektim ancak çıkardığında bile devam ediyorsa ekran kartı kaynaklı bir sorun olabilir belki.
ObLiVi0n dedi: Mouse kıpırdatmasam da havada tutsam da hatta PC'ye bağlı olmasa bile cursor kendi kendine sanki titriyormuş gibi laglı bir şekilde aşağıya kayıyor. Genişletmek için tıkla... Farenin sensöründe sıkıntı olabilir diyecektim ancak çıkardığında bile devam ediyorsa ekran kartı kaynaklı bir sorun olabilir belki.
ObLiVi0n Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #4 Mustafa.Kaan dedi: Sensörün olduğu kısmı güzelce temizleyin. Genişletmek için tıkla... Mouse kapalıyken ve PC'den söküncede devam ediyor fareyle alakalı değil gibi
Mustafa.Kaan dedi: Sensörün olduğu kısmı güzelce temizleyin. Genişletmek için tıkla... Mouse kapalıyken ve PC'den söküncede devam ediyor fareyle alakalı değil gibi
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.447 Makaleler 2 Çözümler 1.579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #5 ObLiVi0n dedi: Mouse kapalıyken ve PC'den söküncede devam ediyor fareyle alakalı değil gibi Genişletmek için tıkla... O detayı görmemiştim. Aygıt Yöneticisi'nden Fare ile ilgili sürücüleri kaldırıp donanım değişikliklerini tara diyin, tekrar yüklensin.
ObLiVi0n dedi: Mouse kapalıyken ve PC'den söküncede devam ediyor fareyle alakalı değil gibi Genişletmek için tıkla... O detayı görmemiştim. Aygıt Yöneticisi'nden Fare ile ilgili sürücüleri kaldırıp donanım değişikliklerini tara diyin, tekrar yüklensin.