Çözüldü Fare ile dosya sürüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ShiedaKaynn15

Hectopat
Herhangi bir dosyayı sol tık ile sürüklemeye çalışıyorum ama sürüklerken arada bir sürüklemeyi bırakıyor. Başta sürükleyebilsem de sonrasında sürüklemeyi bırakıyor. Virüs taratması yaptım bir şey çıkmadı.

Çözüm
Faremde sorun yokmuş farenin giriş kısmını klavye ile değiştirdim oldu.
Yine de yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sorun farede olabilir mi? Kullandığınız fareyi başka bir cihaza takmayı denediniz mi?

Farede temassızlık olabilir mi?

Hocam Fare'nin diğer tuşları çalışıyor sadece sol tıkta sorun var biraz araştırdım başkalarında da olmuş bu sorun ama çözümünü bulamadım.

Sorun farede olabilir mi? Kullandığınız fareyi başka bir cihaza takmayı denediniz mi?

Yok hocam, şimdi deneyeceğim.

Eminim sorun farededir bende de oluyordu bu o yüzden demek istediğinizi hemen anladım. Farenizi değiştirin düzelecektir bu sorun. Bende yaptığımda düzelmişti.

Eminim sorun farededir bende de oluyordu bu o yüzden demek istediğinizi hemen anladım. Farenizi değiştirin düzelecektir bu sorun. Bende yaptığımda düzelmişti.

Hocam farenin USB giriş kısmını değiştirdim şimdi öyle deneyeceğim. Giriş kısmında sorun olabilir diye düşündüm.

Faremde sorun yokmuş farenin giriş kısmını klavye ile değiştirdim oldu.
Yine de yardımlarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…