Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 5 Mart 2021 #1 Merhabalar ben Night Diamond v3.0 | Opal White by BIueGuy on DeviantArt bu siteden imleç yükledim sitenin URL'si de dosyası da VT'de tertemiz çıktı ama aklımda soru işaretleri var, sizce virüslü müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2021
Merhabalar ben Night Diamond v3.0 | Opal White by BIueGuy on DeviantArt bu siteden imleç yükledim sitenin URL'si de dosyası da VT'de tertemiz çıktı ama aklımda soru işaretleri var, sizce virüslü müdür?
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 5 Mart 2021 #2 VT'de temiz çıktıysa pek şüphe etmeye gerek yok. Ama bir AV olsun PC'nizde ne olur ne olmaz.
G Gulenali Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 Ben oradan indirmiştim bir virüs olmadı. Ama belki az da olsa şansı var.
Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 5 Mart 2021 #4 us3469734 dedi: VT'de temiz çıktıysa pek şüphe etmeye gerek yok. Ama bir AV olsun PC'nizde ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes vardı taradım temiz çıktı PC
us3469734 dedi: VT'de temiz çıktıysa pek şüphe etmeye gerek yok. Ama bir AV olsun PC'nizde ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes vardı taradım temiz çıktı PC
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mart 2021 #5 Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, BlueGuy'un bir sürü imleci var. Deviantart harici önermiyorum bu arada. Son düzenleme: 5 Mart 2021
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, BlueGuy'un bir sürü imleci var. Deviantart harici önermiyorum bu arada.
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 5 Mart 2021 #6 yunusemreesrky dedi: Malwarebytes vardı taradım temiz çıktı PC Genişletmek için tıkla... Malwarebytes bir AV değil. Genelde tarama amaçlı kullanılıyor. Dosya büyük ihtimalle zaten temizdir fakat ben size Malwarebytes'in gerçek zamanlı korumasını kapatıp başka bir normal AV kullanın diyorum.
yunusemreesrky dedi: Malwarebytes vardı taradım temiz çıktı PC Genişletmek için tıkla... Malwarebytes bir AV değil. Genelde tarama amaçlı kullanılıyor. Dosya büyük ihtimalle zaten temizdir fakat ben size Malwarebytes'in gerçek zamanlı korumasını kapatıp başka bir normal AV kullanın diyorum.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #7 Ben 7 aydır kullanıyorum hiç sorun yok.
Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 5 Mart 2021 #8 s3yit dedi: Gönül rahatlıyığla kullanabilirsiniz, BlueGuy'un bir sürü imleci var. Deviantart harici önermiyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler av ye takılmamıştır diye düşündüm ama virüs değilmiş su serptiniz
s3yit dedi: Gönül rahatlıyığla kullanabilirsiniz, BlueGuy'un bir sürü imleci var. Deviantart harici önermiyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler av ye takılmamıştır diye düşündüm ama virüs değilmiş su serptiniz
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #9 Upload eden veya yayınlayan kişi içine zararlı koyabilir mi? Mümkün fakat gerekli taramaları, kontrolleri yaparsanız %99 zarar görmezsiniz.
Upload eden veya yayınlayan kişi içine zararlı koyabilir mi? Mümkün fakat gerekli taramaları, kontrolleri yaparsanız %99 zarar görmezsiniz.
Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 5 Mart 2021 #10 AJFA dedi: Upload eden veya yayınlayan kişi içine zararlı koyabilir mi? Mümkün fakat gerekli taramaları, kontrolleri yaparsanız %99 zarar görmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Vt sonucu temizdi Malwarebytes ile taradım PC yine temiz çıktı sonra dosyayı sildim zaten orijinal imleci kullanıyorum.
AJFA dedi: Upload eden veya yayınlayan kişi içine zararlı koyabilir mi? Mümkün fakat gerekli taramaları, kontrolleri yaparsanız %99 zarar görmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Vt sonucu temizdi Malwarebytes ile taradım PC yine temiz çıktı sonra dosyayı sildim zaten orijinal imleci kullanıyorum.