enestahaylmz Centipat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #1 Selam, hiçbir uygulama açamıyorum. Rica etsem yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2021
omrally Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Yer Kuytu bir köşe Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #21 benim sorunumu bu makale çözmüştü omrally dedi: fare imleci sürekli dönüyor arka planda açıkta herhangi bir uygulama açık olmadığı halde fare imleci sürekli yükleniyor olarak görünüyor yardımcı olursanız sevinirim answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... enestahaylmz dedi: Kingston 480 GB HyperX Fury Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
benim sorunumu bu makale çözmüştü omrally dedi: fare imleci sürekli dönüyor arka planda açıkta herhangi bir uygulama açık olmadığı halde fare imleci sürekli yükleniyor olarak görünüyor yardımcı olursanız sevinirim answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... enestahaylmz dedi: Kingston 480 GB HyperX Fury Genişletmek için tıkla...
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.374 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #22 enestahaylmz dedi: Kingston 480 GB HyperX Fury. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim hiçbir sorun gözükmüyor PC de bilmiyorum. Artı 0 Eksi
enestahaylmz dedi: Kingston 480 GB HyperX Fury. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim hiçbir sorun gözükmüyor PC de bilmiyorum.
omrally Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Yer Kuytu bir köşe Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #23 wenomechainsama dedi: SSD nizin sağlığına bakmanızı öneririm SSD ölmüş olabilir yoksa başka bir sorun gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... abdul hamit bey, ssd ölmüş olsa sadece 1 oyunu açmazlık yapmazdı demi ben de aynı sorunu yaşamıştım uygulama bozuk olabilir yada çok farklı sebepleri olabilir Artı 0 Eksi
wenomechainsama dedi: SSD nizin sağlığına bakmanızı öneririm SSD ölmüş olabilir yoksa başka bir sorun gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... abdul hamit bey, ssd ölmüş olsa sadece 1 oyunu açmazlık yapmazdı demi ben de aynı sorunu yaşamıştım uygulama bozuk olabilir yada çok farklı sebepleri olabilir
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.374 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #24 Bir oyunu açıp diğer oyunu acımıyorsa sorun dosyada. Artı 0 Eksi
KS KS enestahaylmz Centipat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #25 wenomechainsama dedi: Bir oyunu açıp diğer oyunu acımıyorsa sorun dosyada. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey açamıyorum herhangi bir uygulamayı açmaya kalkışınca yükleniyor hatası çıkıyor karşıma Artı 0 Eksi
wenomechainsama dedi: Bir oyunu açıp diğer oyunu acımıyorsa sorun dosyada. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey açamıyorum herhangi bir uygulamayı açmaya kalkışınca yükleniyor hatası çıkıyor karşıma
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.374 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #26 enestahaylmz dedi: Hiçbir şey açamıyorum herhangi bir uygulamayı açmaya kalkışınca yükleniyor hatası çıkıyor karşıma Genişletmek için tıkla... fare imleci sürekli dönüyor şunu deneyin Artı 0 Eksi
enestahaylmz dedi: Hiçbir şey açamıyorum herhangi bir uygulamayı açmaya kalkışınca yükleniyor hatası çıkıyor karşıma Genişletmek için tıkla... fare imleci sürekli dönüyor şunu deneyin
omrally Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Yer Kuytu bir köşe Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #27 wenomechainsama dedi: fare imleci sürekli dönüyor şunu deneyin Genişletmek için tıkla... şaka mı yapıyorsunuz? Benim attığım linkin aynısını tekrar atıyorsun Artı 0 Eksi
wenomechainsama dedi: fare imleci sürekli dönüyor şunu deneyin Genişletmek için tıkla... şaka mı yapıyorsunuz? Benim attığım linkin aynısını tekrar atıyorsun
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.374 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #28 omrally dedi: Şaka mı yapıyorsunuz? Benim attığım linkin aynısını tekrar atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben burada ben yardım edeceğim ben yardım edeceğim demiyorum sadede gelmeye çalışıyorum. Artı 0 Eksi
omrally dedi: Şaka mı yapıyorsunuz? Benim attığım linkin aynısını tekrar atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben burada ben yardım edeceğim ben yardım edeceğim demiyorum sadede gelmeye çalışıyorum.
KS KS enestahaylmz Centipat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #29 omrally dedi: Şaka mı yapıyorsunuz? Benim attığım linkin aynısını tekrar atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Onu denedim şu an bilgisayara tam tarama yapıyorum. Artı 0 Eksi
omrally dedi: Şaka mı yapıyorsunuz? Benim attığım linkin aynısını tekrar atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Onu denedim şu an bilgisayara tam tarama yapıyorum.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.374 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #30 Eğer düzelir ise omrally e teşekkür edebilirsiniz. enestahaylmz dedi: Onu denedim şu an bilgisayara tam tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Eğer düzelir ise omrally e teşekkür edebilirsiniz. enestahaylmz dedi: Onu denedim şu an bilgisayara tam tarama yapıyorum. Genişletmek için tıkla...