Arkadaşlar farenin imleci bazen birden fazla sekme açıkken takılıyor. Bu durumu arada bir de olsa yaşamak sinir bozucu. Üstelik iyi de bir sistemim olduğunu düşünüyorum. 16 GB RAM'in de yettiğini düşünüyorum. Sizce sorun nerede ne yapmalıyım?
Farenizin takılması ses ayarlarıyla alakalı olabilir. Birden fazla ses cihazını 192 khz gibi örnekleme sıklığına ayarlarsanız işlemciniz zorlanabilir. Ses ayarlarınızı düşürmeyi deneyin.
Farenizin takılması ses ayarlarıyla alakalı olabilir. Birden fazla ses cihazını 192 khz gibi örnekleme sıklığına ayarlarsanız işlemciniz zorlanabilir. Ses ayarlarınızı düşürmeyi deneyin.
Bende de 3900x var benzer bir sorundan muzdaripim. Ben de ses kalitesinden feragat etmek istemediğimden hepsini fullüyorum.
Bir kere online derste bilgisayarı zorlarken zoom bana düşük sistem kaynaklarından dolayı ses kaliteniz bozuluyor demişti.