Fare İmleci Takılıyor

mossox

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Bilgisayarı ilk açtığımda mouse takılarak hareket ediyor ve sonra kasmaya başlıyor. Windows kapatınca hemen kapanmıyor, ağır kapanıyor ve tekrar açınca PC kendine geliyor. Bunun sebebi nedir? PC'yi yeni aldım, toplama. Vatan'dan 8200₺ civarı bir ürün. Oyunlarda falan herhangi bir sorun yok fakat dediğim gibi fare ekranda saat gibi hareket ediyor, tık tık. Resmen çıldırıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhabalar. Bilgisayarı ilk açtığımda mouse takılarak hareket ediyor ve sonra kasmaya başlıyor. Windows kapatınca hemen kapanmıyor, ağır kapanıyor ve tekrar açınca PC kendine geliyor. Bunun sebebi nedir? PC'yi yeni aldım, toplama. Vatan'dan 8200₺ civarı bir ürün. Oyunlarda falan herhangi bir sorun yok fakat dediğim gibi fare ekranda saat gibi hareket ediyor, tık tık. Resmen çıldırıyorum.
Windows orijinal mi?

Windows orijinal mi?

Windows'u UEFI olarak Technopat'ın linklerinden indirip kurdum orijinal gözüküyor illaki.

Aynı sorun bende de olmuştu. Sadece formatlayarak geçirebilmiştim ancak umarım başka çözümü vardır.

İkinci kez formatladım fakat sorun ara ara devam etmekte.

WD 500 SSD. Piyasa değer 10.000₺ olan PC'de HDD mi olur hocam :)

Windows'u UEFI olarak Technopat'ın linklerinden indirip kurdum orijinal gözüküyor illaki.

İkinci kez formatladım fakat sorun ara ara devam etmekte.

aynı sorun bendede var. çözebildinizmi acaba sorunu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı