D Dr☼aM Megapat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar son 3 günden beri fare okunun üstündeki yuvarlak sürekli dönüyor. Bu da ben de acayip sinir yaptı fakat bilgisayar boşta çalışırken bile yuvarlak hiç durmuyor sürekli dönüyor. Bu konu'dan anlayanınız varsa bi yardım edin.
Arkadaşlar son 3 günden beri fare okunun üstündeki yuvarlak sürekli dönüyor. Bu da ben de acayip sinir yaptı fakat bilgisayar boşta çalışırken bile yuvarlak hiç durmuyor sürekli dönüyor. Bu konu'dan anlayanınız varsa bi yardım edin.
Çözüm D D Dr☼aM 16 Eylül 2014 ( ÇÖZÜLDÜ ) Arkadaş'lar pluginService... adlı işlemin eklentisi açık'mış onu kapattım sorun ortadan kalktı.
( ÇÖZÜLDÜ ) Arkadaş'lar pluginService... adlı işlemin eklentisi açık'mış onu kapattım sorun ortadan kalktı.
Ozan Turan Hectopat Katılım 10 Temmuz 2013 Mesajlar 563 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2014 #2 Arama kısmına "Fare" yazın ve çıkan pencerede "İşaretçiler" kısmına gelin. "Normal seçim" i seçip "Uygula" deyin kapatın. Artı 0 Eksi
Arama kısmına "Fare" yazın ve çıkan pencerede "İşaretçiler" kısmına gelin. "Normal seçim" i seçip "Uygula" deyin kapatın.
KS KS D Dr☼aM Megapat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #3 Ozan Turan dedi: Arama kısmına "Fare" yazın ve çıkan pencerede "İşaretçiler" kısmına gelin. "Normal seçim" i seçip "Uygula" deyin kapatın. Genişletmek için tıkla... Olmadı Ozan TURAN kardeş. Artı 0 Eksi
Ozan Turan dedi: Arama kısmına "Fare" yazın ve çıkan pencerede "İşaretçiler" kısmına gelin. "Normal seçim" i seçip "Uygula" deyin kapatın. Genişletmek için tıkla... Olmadı Ozan TURAN kardeş.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #4 Arkada hangi programlar çalışıyor? Artı 0 Eksi
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 12 Eylül 2014 #5 Sistem boşta iken işlem yapıyor sanırım. Bunun sebebi virüs olabilir. Görev Yöneticisi üzerinden sabit disk kullanımına bakın. Artı 0 Eksi
Sistem boşta iken işlem yapıyor sanırım. Bunun sebebi virüs olabilir. Görev Yöneticisi üzerinden sabit disk kullanımına bakın.
Göksel Aktaş Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 40 12 Eylül 2014 #6 İşletim sistemin windows 7 ise Combofix adlı programla bi taramanı önerebilirim kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #7 Her şeye ComboFix önermeyi bıraksanız artık! Artı 0 Eksi
KS KS D Dr☼aM Megapat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2014 #8 ( ÇÖZÜLDÜ ) Arkadaş'lar pluginService... adlı işlemin eklentisi açık'mış onu kapattım sorun ortadan kalktı. Artı 0 Eksi Çözüm
( ÇÖZÜLDÜ ) Arkadaş'lar pluginService... adlı işlemin eklentisi açık'mış onu kapattım sorun ortadan kalktı.
I idilgrand Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #9 Dr☼aM dedi: ( Çözüldü ) arkadaş'lar pluginservice... Adlı işlemin eklentisi açık'mış onu kapattım sorun ortadan kalktı. Eki Görüntüle 22841 Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım. Benim imlecimin yanında da bazen yuvarlak dönüyor hiçbir şey yapmadan. Virüs girmiş olabilir mi? Halbuki virüs programıda indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Dr☼aM dedi: ( Çözüldü ) arkadaş'lar pluginservice... Adlı işlemin eklentisi açık'mış onu kapattım sorun ortadan kalktı. Eki Görüntüle 22841 Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım. Benim imlecimin yanında da bazen yuvarlak dönüyor hiçbir şey yapmadan. Virüs girmiş olabilir mi? Halbuki virüs programıda indirdim.
Xeonogls Yoctopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #10 Ozan Turan dedi: Arama kısmına "fare" yazın ve çıkan pencerede "işaretçiler" kısmına gelin. "normal seçim" i seçip "uygula" deyin kapatın. Genişletmek için tıkla... Sen varya kralsın kardeşim. Artı 0 Eksi
Ozan Turan dedi: Arama kısmına "fare" yazın ve çıkan pencerede "işaretçiler" kısmına gelin. "normal seçim" i seçip "uygula" deyin kapatın. Genişletmek için tıkla... Sen varya kralsın kardeşim.