Fare kablosu temassızlık yapıyor

785475

Picopat
Mouse kablo temazsızlığı yapıyor. Önceden böyle 1 şey yoktu 1-2 gün önce başladı nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse kablo temazsızlığı yapıyor. Önceden böyle 1 şey yoktu 1-2 gün önce başladı nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu deneyebilirsin eğer el becerine güvenmiyorsan yeni mouse almanı tavsiye ederim.

Güvenmiyorum hocam bu nedenle 144₺'ya Everest sm BT-11 modelini aldım ilginiz için teşekkürler.

Oyun oynuyorsanız pek iyi bir seçenek değil gibi ama daha almışsınız hayırlı olsun.

Eski oyunları oynuyorum sadece ideal bir seçim midir sizce.

FPS oyunları için iyi diyemeyeceğim örneğin Valorant, CS2, Fortnite vb onun dışında Minecraft falan oynarsın.

FPS oyunları için iyi diyemeyeceğim örneğin Valorant, CS2, Fortnite vb onun dışında Minecraft falan oynarsın.

Ztn hocam FPS oyunu olarak sadece CS 1.6 oynarım sorun olmaz uygun fiyatı olduğu için aldım ömürü nasıl olur bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…