BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 911 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Faremde scroll ile aşağı indirdiğimde iniyor, sonra yukarı çıkıyor. Sonra indiriyorum, sonra tekrar geri çıkıyor. Ne yapmam lazım? (Kablolu) Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2021
Faremde scroll ile aşağı indirdiğimde iniyor, sonra yukarı çıkıyor. Sonra indiriyorum, sonra tekrar geri çıkıyor. Ne yapmam lazım? (Kablolu)
growss23 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Çekirdek 12 İş Parçacığı 32MB Önbellek 7nm AM4 İşlemci GSKILL 8GB 3200MHz Bellek MSI B450M-A PRO MAX Anakart Palit GeForce RTX 4060 Ti JetStream 16GB KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD HARKOON SHP-650 V2 650W 80+ EU Güç kaynağı Cinsiyet Erkek Meslek Sinerji Bilgisayar Technician 🖥 31 Ağustos 2021 #2 BigBlackMan dedi: Faremde scroll ile aşağı indirdiğimde iniyor, sonra yukarı çıkıyor. Sonra indiriyorum, sonra tekrar geri çıkıyor. Ne yapmam lazım? (kablolu) Genişletmek için tıkla... Scroll un maalesef bozulmuş bende de aynısı oluyordu cozum mouse değiştirmek. BigBlackMan dedi: Faremde scroll ile aşağı indirdiğimde iniyor, sonra yukarı çıkıyor. Sonra indiriyorum, sonra tekrar geri çıkıyor. Ne yapmam lazım? (kablolu) Genişletmek için tıkla... Kısa zaman önce mousen yere düştü mü canım benimki düştükten sonra olmuştu. (Bir de baska PC ile deneye bilir misin ayarlarında sorun ola bilir ) Artı 0 Eksi
BigBlackMan dedi: Faremde scroll ile aşağı indirdiğimde iniyor, sonra yukarı çıkıyor. Sonra indiriyorum, sonra tekrar geri çıkıyor. Ne yapmam lazım? (kablolu) Genişletmek için tıkla... Scroll un maalesef bozulmuş bende de aynısı oluyordu cozum mouse değiştirmek. BigBlackMan dedi: Faremde scroll ile aşağı indirdiğimde iniyor, sonra yukarı çıkıyor. Sonra indiriyorum, sonra tekrar geri çıkıyor. Ne yapmam lazım? (kablolu) Genişletmek için tıkla... Kısa zaman önce mousen yere düştü mü canım benimki düştükten sonra olmuştu. (Bir de baska PC ile deneye bilir misin ayarlarında sorun ola bilir )