E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.319 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 27 Şubat 2022 #11 cloxrn1n123 dedi: Farem kayıyor. Yardımcı olabilir misin? Her şeyi denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Büyük ihhtimalle optiğine çok ince bir şey kaçmış olabilir iyice temizleyin.
cloxrn1n123 dedi: Farem kayıyor. Yardımcı olabilir misin? Her şeyi denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Büyük ihhtimalle optiğine çok ince bir şey kaçmış olabilir iyice temizleyin.
cloxrn1n123 Picopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #12 Yani zemin değiştiridim yine aynı. Fareden şüpheleniyorum. Sir Benjamin dedi: Anlamadım ki konuyu. Eğer PC'de kayıyorsa fare ayarları > ek fare ayarları > işaretçi seçenekleri > işaretçi hassasiyetini arttır tikini açar mısın? Genişletmek için tıkla... Sir Benjamin dedi: Anlamadım ki konuyu. Eğer PC'de kayıyorsa fare ayarları > ek fare ayarları > işaretçi seçenekleri > işaretçi hassasiyetini arttır tikini açar mısın? Genişletmek için tıkla... Onu yaptım daha cok kayma başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2022
Yani zemin değiştiridim yine aynı. Fareden şüpheleniyorum. Sir Benjamin dedi: Anlamadım ki konuyu. Eğer PC'de kayıyorsa fare ayarları > ek fare ayarları > işaretçi seçenekleri > işaretçi hassasiyetini arttır tikini açar mısın? Genişletmek için tıkla... Sir Benjamin dedi: Anlamadım ki konuyu. Eğer PC'de kayıyorsa fare ayarları > ek fare ayarları > işaretçi seçenekleri > işaretçi hassasiyetini arttır tikini açar mısın? Genişletmek için tıkla... Onu yaptım daha cok kayma başladı.