3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Şubat 2021 #21 fdfgdse dedi: Sorun şu an da devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır arada oluyor aslında yani aslında hareket değil bir anda imleç. Başka bir yerde oluyor.
fdfgdse dedi: Sorun şu an da devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır arada oluyor aslında yani aslında hareket değil bir anda imleç. Başka bir yerde oluyor.
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #22 Bazen fare delirebiliyor Silinen üye dedi: Fare titremesi virüs belirtisidir. Bunu söylemek için espirili bir dil kullandım. Genişletmek için tıkla... Pardon 370335 dedi: Hayır arada oluyor aslında yani aslında hareket değil bir anda imleç. Başka bir yerde oluyor. Genişletmek için tıkla... yeniden başlat bi pc'yi
Bazen fare delirebiliyor Silinen üye dedi: Fare titremesi virüs belirtisidir. Bunu söylemek için espirili bir dil kullandım. Genişletmek için tıkla... Pardon 370335 dedi: Hayır arada oluyor aslında yani aslında hareket değil bir anda imleç. Başka bir yerde oluyor. Genişletmek için tıkla... yeniden başlat bi pc'yi
Techneko Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 675 Çözümler 8 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 8 Şubat 2021 #23 Mouse bağlantısını kesip kontrol et hareket ediyorsa uzaktan erişim olabilir. Hareket yoksa eğer mouseta donanımsal ya da yazılımsal bir sıkıntı vardır.
Mouse bağlantısını kesip kontrol et hareket ediyorsa uzaktan erişim olabilir. Hareket yoksa eğer mouseta donanımsal ya da yazılımsal bir sıkıntı vardır.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 8 Şubat 2021 #24 Silinen üye dedi: Fare titremesi virüs belirtisidir. Bunu söylemek için espirili bir dil kullandım. Genişletmek için tıkla... Hayır değildir.
Silinen üye dedi: Fare titremesi virüs belirtisidir. Bunu söylemek için espirili bir dil kullandım. Genişletmek için tıkla... Hayır değildir.
4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #25 fdfgdse dedi: Pardon Genişletmek için tıkla... Bir şey değil.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #26 Ne kadar sıklıkla oluyor? Rat virüsü internet kesilince çalışamaz. Bir interneti kapatıp kullanabilir misiniz?
Ne kadar sıklıkla oluyor? Rat virüsü internet kesilince çalışamaz. Bir interneti kapatıp kullanabilir misiniz?
Berat ULUTAŞ Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #27 370335 dedi: Aslında yani aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs türkçeni de ele geçirmiş.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Şubat 2021 #28 fdfgdse dedi: Sorun şu an da devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Şa. Silinen üye dedi: Bir şey değil. Silinen üye dedi: Bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Virüs var mıdır? Genişletmek için tıkla... Berat ULUTAŞ dedi: Hocam virüs türkçeni de ele geçirmiş. Genişletmek için tıkla... Virüs nasıl yok edeceğim. Denerim. nevtugardic dedi: Ne kadar sıklıkla oluyor? Rat virüsü internet kesilince çalışamaz. Bir interneti kapatıp kullanabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denerim.
fdfgdse dedi: Sorun şu an da devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Şa. Silinen üye dedi: Bir şey değil. Silinen üye dedi: Bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Virüs var mıdır? Genişletmek için tıkla... Berat ULUTAŞ dedi: Hocam virüs türkçeni de ele geçirmiş. Genişletmek için tıkla... Virüs nasıl yok edeceğim. Denerim. nevtugardic dedi: Ne kadar sıklıkla oluyor? Rat virüsü internet kesilince çalışamaz. Bir interneti kapatıp kullanabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denerim.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.528 Makaleler 1 Çözümler 34 8 Şubat 2021 #29 Abi internet kullanmayı da yeni öğreniyor gibi zaten.
F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #30 370335 dedi: Şa. Virüs nasıl yok edeceğim. Denerim. Denerim. Genişletmek için tıkla... yeniden başlatmayı dene bi
370335 dedi: Şa. Virüs nasıl yok edeceğim. Denerim. Denerim. Genişletmek için tıkla... yeniden başlatmayı dene bi