Fare makrosu mod değiştiriyor

NIKTOfili_9

Hectopat
Daha fazla  
Farenin sekmede geri gitme makrosu artık mod değiştiriyor nasıl oldu anlamadım. Bir kere basınca 130 CPS makro açıyor bir kere daha basınca hafif aşağı doğru sürükleyen bir makro oluyor, bir kez daha tıklayınca daha hızlısı oluyor.

Farenizin markası nedir?
Eğer Razer ise veya başka marka ise böyle bir ayar sekmesi oluyor istediğin tuşa atıyabiliyorsunuz örneğin geri gitme tuşunu şu tuşa ata gibisinden sanırım sizde de böyle bir hata var.

Dosya Ekleri

• 6.PNG
    71 KB · Görüntüleme: 44
kullandığım fare philips spk 94 13 tani razer değil

Kullandığım fare Philips spk 94 13 tani Razer değil.

Bu sorun oyunlardamı oluyor yoksa Google YouTube gezerkenmi oluyor eğer oyunlarda oluyorsa oyun içi atama bölümünden yapmanız gerek eğer ki Google sayfalarında oluyorsa farenizin ayar yerini bulup oradan tuş atamasını değiştirmeniz lazım oyunlardan zaten kolay klavye ayarlarından atıyorsun ama Philips bilmiyorum kendi uygulaması var mı bakın derim.

Normal gezerken oluyor. Yardımınız için teşekkür ederim.

Philips mouse makro driver buldum ve faremin oyun modunda olduğunu gördüm oyun modunda silah sekmesini azaltmak için aşağı gidiyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…