Fare mi öncelik olmalı klavye mi?

Bütçe
Toplam 2500-3500

Egemen_B

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an kullandığım klavye ve faremi değiştirmek istiyorum. Klavyem Everest marka hemen hemen her yerde bulunabilecek bir Rainbow düşük bütceli klavye. Bu klavyeyi ortalama 3.5 senedir kullanıyorum. Farem ise Piranha'nın A101'den aldığım düşük bütçeli mouse bunu da 3.5 senedir kullanıyorum. Artık klavye ve fareyi değiştirme kararı aldım. Bütçeme uygun klavye ve mouse buldum ama parayı denkleştiremediğim için parça parça alacağım. Ayrıyeten kablosuz gamepad de almayı düşünüyorum. Öncelikle hangi ekipmanı almalıyım daha rahat ederim.

3500 ise klavye ve fareye yeter kolu sonra alırsınız. Aula önereyim mi size de

İkiside bir bütçeden sonra fanteziye kaçıyor, klavye benim için daha önemli.

Hocam ne oynuyorsunuz? Valorant CS gibi bir oyun mu yoksa daha çok kontrolcü ile oynanacak oyunlar mı?

Millet artık alın diye yalvarıyordu ben de dayanamayıp aldım cidden sağlammış hocam haklılarmış

Aula F75 artık rüyalarıma giriyor. Bütün forum bununla doldu

3500 ise klavye ve fareye yeter kolu sonra alırsınız. Aula önereyim mi size de

Beceğim ayrı ayrı 3500 değil, toplam bütçe 3500 her birine 1000 TL gibi bir rakam düşüyor. Tabii kontrolcü şart değil o sonrayada bırakılabilir.
Aklımdaki mouse Attack Shark X3'dü.
Klavye ise Redragon K617 Fizz RGB.
Kontrolcü yü saymaz isek bütçe biraz düşüyor.
Aula F75'e ise baktığımda bütcemi aşacak bir rakam 2000+ bandında geziyor. Başka önerebileceğiniz klavye mouse var mıdır?

Hocam ne oynuyorsunuz? Valorant CS gibi bir oyun mu yoksa daha çok kontrolcü ile oynanacak oyunlar mı?

Arada sırada CS2 oynarım bu aralar GTA 5 oynuyorum. Yani tam ne oynayacağımda tam belli olmuyor FPS oyunları da oynuyorum hikayeli oyunlarda oynuyorum.

F75 1000Tl civarına geliyor hoccam nasıl 2000Tl anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…