Premium gaming mousepad. Amundsen Kumaş Hybrid yüzeyi ile hassasiyet ve akıcılık sunar. Kaymaz kauçuk taban ile E-spor ve profesyonel oyunlar için ideal seçim!
www.klassegear.com
Ben bunu kullanıyorum ama bu fiyat bandında Wraith sitesinde daha güzelleri var sanırım. Biraz yorumlara da bakara hız mı kontrol mi sen karar ver, ona göre bir malzeme al. Çok daha uygunları da vardır ama ucuza kaçtıkça ömrü ve performansı azalıyor mouse Pad'lerin de.
Çok güzel kaysın istersen ben şunu da kullanıyorum, fiyatı da harika:
Tek sorunu şu, yeni üretimlerinde alttaki kaydırmaz kısım bazı yüzeylere iyi tutunmuyor ve kayıyor. Ben mouse pad zemini üzerinde ayrıca mouse pad kullanıyorum. Belki ondan daha fazla kaydığını hissediyorumdur ama daha parlak masa gibi bir yüzeyde daha iyi yapışacaktır. Yüzeyinin hızı mükemmel. Haftada bir katkısız ıslak mendillerle güzelce bir kere silmen yeter. Bazennadiren de olsa ambalaj kartonunun bazı ufak yerlerinde basınçtan dolayı sanırım izi çıkıyor. Ama o kadar az ki oyunu etkilemiyor. Yani bu fiyata e-Sport düzeyinde bir mouse pad olmasının nedeni bu iki negatif yönü sadece.