Zhyreox Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 432 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 Selam arkadaşlar, ben faremi zımparaladım şimdi geri boyamak istiyorum nasıl boyuyabilirim?
xkraltrdasdas Femtopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 Zhyreox dedi: Selam arkadaşlar, ben faremi zımparaladım şimdi geri boyamak istiyorum nasıl boyuyabilirim? Genişletmek için tıkla... Sprey boya?
Zhyreox dedi: Selam arkadaşlar, ben faremi zımparaladım şimdi geri boyamak istiyorum nasıl boyuyabilirim? Genişletmek için tıkla... Sprey boya?
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 29 Mayıs 2023 #3 xkraltrdasdas dedi: Sprey boya? Genişletmek için tıkla... Bazı yerler için kağıt bant yapıştırıp boyasa güzel olur aslında.
xkraltrdasdas dedi: Sprey boya? Genişletmek için tıkla... Bazı yerler için kağıt bant yapıştırıp boyasa güzel olur aslında.
xkraltrdasdas Femtopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #4 Nos NiTrOgEn dedi: Bazı yerler için kağıt bant yapıştırıp boyasa güzel olur aslında. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle boyamak istemediği yerleri banlıyorsun boyamak istediğin yerlere sprey sıktığında oraları boyuyor sadece.
Nos NiTrOgEn dedi: Bazı yerler için kağıt bant yapıştırıp boyasa güzel olur aslında. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle boyamak istemediği yerleri banlıyorsun boyamak istediğin yerlere sprey sıktığında oraları boyuyor sadece.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 29 Mayıs 2023 #5 Bunun arastirmasini zimparalamadan once yapsan daha iyi olmaz miydi?