VaneSca Decapat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Aralarinda kaldim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Mart 2021 #3 Elinizin boyutunu, tutuş şeklinizi ve bütçenizi söyleyebilir misiniz?
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #4 VaneSca dedi: Eki Görüntüle 928590 Eki Görüntüle 928589 Eki Görüntüle 928588 Eki Görüntüle 928591 Eki Görüntüle 928592 Aralarinda kaldim. Genişletmek için tıkla... Eğer büyük fare istiyorsanız Razer'ı veya Logitech alabilirsiniz ASUS ROG GLADIUS II ORIGIN 12000 DPI Aura Sync RGB Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ayrıca kendim de kullanıyorum bu fareyi, gayet güzel bir fare buna da bakın derim (daha ucuzunu bulursunuz)
VaneSca dedi: Eki Görüntüle 928590 Eki Görüntüle 928589 Eki Görüntüle 928588 Eki Görüntüle 928591 Eki Görüntüle 928592 Aralarinda kaldim. Genişletmek için tıkla... Eğer büyük fare istiyorsanız Razer'ı veya Logitech alabilirsiniz ASUS ROG GLADIUS II ORIGIN 12000 DPI Aura Sync RGB Gaming Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ayrıca kendim de kullanıyorum bu fareyi, gayet güzel bir fare buna da bakın derim (daha ucuzunu bulursunuz)
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 18 Mart 2021 #5 Samotne Ciasteczka dedi: Elinizin boyutunu, tutuş şeklinizi ve bütçenizi söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunları belirtin lütfen. SS kronik sorunlu ve alınmaz bence. Mamba Elite zaten DA V2'nin RGB hali. Ve aralarında sensör farkı var. Eğer hafif isterseniz Glorious alınabilir. Elinize uyarsa, DeathAdder V2 önerimdir.
Samotne Ciasteczka dedi: Elinizin boyutunu, tutuş şeklinizi ve bütçenizi söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunları belirtin lütfen. SS kronik sorunlu ve alınmaz bence. Mamba Elite zaten DA V2'nin RGB hali. Ve aralarında sensör farkı var. Eğer hafif isterseniz Glorious alınabilir. Elinize uyarsa, DeathAdder V2 önerimdir.
VaneSca Decapat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #6 Samotne Ciasteczka dedi: Elinizin boyutunu, tutuş şeklinizi ve bütçenizi söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elim bayağı büyük işaret parmağımla sol tuşa basıyorum orta parmakla orta tuşa diğer parmağimla da sağ tuşa. VaneSca dedi: Elim bayağı büyük işaret parmağımla sol tuşa basıyorum orta parmakla orta tuşa diğer parmağimla da sağ tuşa. Genişletmek için tıkla... Max 600
Samotne Ciasteczka dedi: Elinizin boyutunu, tutuş şeklinizi ve bütçenizi söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elim bayağı büyük işaret parmağımla sol tuşa basıyorum orta parmakla orta tuşa diğer parmağimla da sağ tuşa. VaneSca dedi: Elim bayağı büyük işaret parmağımla sol tuşa basıyorum orta parmakla orta tuşa diğer parmağimla da sağ tuşa. Genişletmek için tıkla... Max 600
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 18 Mart 2021 #7 VaneSca dedi: Elim bayağı büyük işaret parmağımla sol tuşa basıyorum orta parmakla orta tuşa diğer parmağimla da sağ tuşa. Max 600. Genişletmek için tıkla... Tutuş şekli derken söyle hocam:
VaneSca dedi: Elim bayağı büyük işaret parmağımla sol tuşa basıyorum orta parmakla orta tuşa diğer parmağimla da sağ tuşa. Max 600. Genişletmek için tıkla... Tutuş şekli derken söyle hocam:
VaneSca Decapat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #8 James Z. Hetfield dedi: Tutuş şekli derken söyle hocam: Eki Görüntüle 928643 Genişletmek için tıkla... Palm
James Z. Hetfield dedi: Tutuş şekli derken söyle hocam: Eki Görüntüle 928643 Genişletmek için tıkla... Palm
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 18 Mart 2021 #9 Elinizde cetvel varsa el ölçülerinizi ölçüp atar mısınız?
VaneSca Decapat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #10 James Z. Hetfield dedi: Elinizde cetvel varsa el ölçülerinizi ölçüp atar mısınız? James Z. Hetfield dedi: Uzunluk 20 cm genişlik 11. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
James Z. Hetfield dedi: Elinizde cetvel varsa el ölçülerinizi ölçüp atar mısınız? James Z. Hetfield dedi: Uzunluk 20 cm genişlik 11. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...