Fare orta tekerleğine vurmak, fareyi garanti dışı bırakır mı?

ShadowRuno

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte Eagle Rtx 3060 12GB OC / Ryzen 7 5700x 3,40Ghz / 2x GSKILL RipjawsV 16GB DDR4 3200Mhz / WD 1TB GREEN SN350 NVMe Gen3x4 M.2 SSD (Okuma 3200MB / Yazma 2500MB) / B550M DS3H
Fare tekerleği normalde hiçbir şey yapmamama rağmen orta tekerleği yukarı aşağı çevirirken takılmalar oluyordu, bayağı araştırdım bulamadım sonra oyunda ölüp sinirlenip orta tekerleğe yumruk attım... Şimdi boşa dönüyor. Garantiden çıkarır mı bu yaptığım yoksa göndersem alırlar mı?

Fare tekerleği normalde hiçbir şey yapmamama rağmen orta tekerleği yukarı aşağı çevirirken takılmalar oluyordu, bayağı araştırdım bulamadım sonra oyunda ölüp sinirlenip orta tekerleğe yumruk attım... Şimdi boşa dönüyor. Garantiden çıkarır mı bu yaptığım yoksa göndersem alırlar mı?
Darbe belli olur ama sana ayıplı mal satmışlar almak zorundalar.

Garantiye gönder ve sen asla vurmadın.

bloody w90 max

aslında aklıma geldi ama ya anlarlarsa
Büyük ihtimal ne yaparsan yap garanti dışı kalacak. Marka bir Logitech değil ki. Markanın sahibi Çin'in en ücra köşesinden "Biri fareye vursa da garantiden değiştirsem." diye düşünmüyordur.

Büyük ihtimal ne yaparsan yap garanti dışı kalacak. Marka bir Logitech değil ki. Markanın sahibi Çin'in en ücra köşesinden "Biri fareye vursa da garantiden değiştirsem." diye düşünmüyordur.
zaten fareye vurdum bozuldu diyememde vurmadan öncede tekerlekte sorun vardı onu söylicem

zaten fareye vurdum bozuldu diyememde vurmadan öncede tekerlekte sorun vardı onu söylicem
İşte ne yaparsan yap garantiye sokmayabilir. Belki uygun bir fiyatla tamir için teklif sunabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı