3 305286 Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 264 4 Aralık 2021 #1 Kablosuz farem var. Bu mouse scrollu ilk başlarda aşağı kaydırırken yukarı atıyordu, şimdi hiç çalışmıyor fakat tıklıyor, bunu düzeltebilir miyim?
Kablosuz farem var. Bu mouse scrollu ilk başlarda aşağı kaydırırken yukarı atıyordu, şimdi hiç çalışmıyor fakat tıklıyor, bunu düzeltebilir miyim?
Darth Milos Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 383 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Musteri Temsilcisi 4 Aralık 2021 #2 Yani hocam scroll yerinden çıkmış olabilir. Açıp bakmak lazım. Artı 0 Eksi
kaann21 Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #3 305286 dedi: Kablosuz farem var. Bu mouse scrollu ilk başlarda aşağı kaydırırken yukarı atıyordu, şimdi hiç çalışmıyor fakat tıklıyor, bunu düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... youtubeda aşağı yukarı yapma sorununun çözümü var ben ordan yapmıştım istersen bir onu dene hocam Artı 0 Eksi
305286 dedi: Kablosuz farem var. Bu mouse scrollu ilk başlarda aşağı kaydırırken yukarı atıyordu, şimdi hiç çalışmıyor fakat tıklıyor, bunu düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... youtubeda aşağı yukarı yapma sorununun çözümü var ben ordan yapmıştım istersen bir onu dene hocam
Darth Milos Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 383 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Musteri Temsilcisi 4 Aralık 2021 #4 Benim dediğim millattan önce kalmış faremda vardı Scroll'un takılı olduğu dişli sistemi bozuk olabilir. Artı 0 Eksi
Benim dediğim millattan önce kalmış faremda vardı Scroll'un takılı olduğu dişli sistemi bozuk olabilir.
P Parmenides33 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 10 Şubat 2022 #5 Eğer bu işlemi (linux) Firefox tarayıcıda yapmak istiyorsanız ayarlar kısmındaki şu görseldeki kısma tick koymanız yeterlidir: Son düzenleme: 10 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Eğer bu işlemi (linux) Firefox tarayıcıda yapmak istiyorsanız ayarlar kısmındaki şu görseldeki kısma tick koymanız yeterlidir: