B babarean Femtopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #1 Yeni bir mouse aldım. Sağ-sol tıklama hissiyatı biraz sert, Mouseyi kullandıkça sağ-sol hissiyatı yumuşar mı, yumuşarsa ne kadar sürede yumuşar? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2021
Yeni bir mouse aldım. Sağ-sol tıklama hissiyatı biraz sert, Mouseyi kullandıkça sağ-sol hissiyatı yumuşar mı, yumuşarsa ne kadar sürede yumuşar?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 31 Temmuz 2021 #2 babarean dedi: Yeni bir mouse aldım. Sağ-sol tıklama hissiyatı biraz sert, Mouseyi kullandıkça sağ-sol hissiyatı yumuşar mı, yumuşarsa ne kadar sürede yumuşar? Genişletmek için tıkla... Yumuşamadan çok alışırsınız denilebilir.
babarean dedi: Yeni bir mouse aldım. Sağ-sol tıklama hissiyatı biraz sert, Mouseyi kullandıkça sağ-sol hissiyatı yumuşar mı, yumuşarsa ne kadar sürede yumuşar? Genişletmek için tıkla... Yumuşamadan çok alışırsınız denilebilir.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 31 Temmuz 2021 #3 Elin alıştıkça veya yay esnedikçe hafifler.
A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 31 Temmuz 2021 #4 babarean dedi: Yeni bir mouse aldım. Sağ-sol tıklama hissiyatı biraz sert, mouseyi kullandıkça sağ-sol hissiyatı yumuşar mı, yumuşarsa ne kadar sürede yumuşar? Genişletmek için tıkla... Ben SteelSeries Rival 3 almıştım başta sesi ve tıklayışına odaklanmıştım ama artık rahatsız etmiyor yumuşamasa bile alışırsın.
babarean dedi: Yeni bir mouse aldım. Sağ-sol tıklama hissiyatı biraz sert, mouseyi kullandıkça sağ-sol hissiyatı yumuşar mı, yumuşarsa ne kadar sürede yumuşar? Genişletmek için tıkla... Ben SteelSeries Rival 3 almıştım başta sesi ve tıklayışına odaklanmıştım ama artık rahatsız etmiyor yumuşamasa bile alışırsın.