Fare scroll tuşu ters tepki veriyor

Kjhjrz

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Mimar

Scroll surekli asagı ya da yukarı kaydırırken ters tepkiler veriyor, açtım temizledim 5 dk sonra eski haline dönüyor. Nasıl çözebilirim bunu?

Eki Görüntüle 2525740

Eki Görüntüle 2525739

Scroll surekli asagı ya da yukarı kaydırırken ters tepkiler veriyor, açtım temizledim 5 dk sonra eski haline dönüyor. Nasıl çözebilirim bunu?

Encoder'i söküp temizleyip metal bağlantıları iyice sıktığınız halde yine arıza veriyorsa çözüm encoder değişimi olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şurada da üfledim düzeldi gibi şaşılacak yorumlar var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Encodere altına geçmeyecek sekilde bir iki damla WD40 damlatın (sıkmayın, damlatın.) Ardından fareyi ters tutup scroll'u aşağı yukarı hareket ettirip ters şekilde biraz bekletin. Encoder bozuk değilse muhtemelen sorunu çözer.

Her ihtimale karşı mouse boyutlarında bir havlu kağıt alın ve sadece scroll ile encoderin denk geldiği yeri kesip mousea giydirin. WD40 uygulamasını bu işlemin ardından yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…