NovaChrono0 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Yurt dışından corepad skatez getirtmek istiyorum ama gümrüğe takılır diye endişe ediyorum. Sizce takılır mı? Corepad Skatez Ersatz Mausfüße Maus Füße Teflon Hyperglides Hyperglide Corepad Skatez Ersatz Mausfüße Maus Füße Teflon Hyperglides Hyperglide www.corepad.de Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Yurt dışından corepad skatez getirtmek istiyorum ama gümrüğe takılır diye endişe ediyorum. Sizce takılır mı? Corepad Skatez Ersatz Mausfüße Maus Füße Teflon Hyperglides Hyperglide Corepad Skatez Ersatz Mausfüße Maus Füße Teflon Hyperglides Hyperglide www.corepad.de
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 1 Ağustos 2022 #2 NovaChrono0 dedi: Yurt dışından corepad skatez getirtmek istiyorum ama gümrüğe takılır diye endişe ediyorum. Sizce takılır mı? Corepad Skatez Ersatz Mausfüße Maus Füße Teflon Hyperglides Hyperglide Corepad Skatez Ersatz Mausfüße Maus Füße Teflon Hyperglides Hyperglide www.corepad.de Genişletmek için tıkla... Takılmaktan ziyade vergi çıkar büyük ihtimalle. 380TL'lik ürüne 110TL vergi çıkardılar bana.
NovaChrono0 dedi: Yurt dışından corepad skatez getirtmek istiyorum ama gümrüğe takılır diye endişe ediyorum. Sizce takılır mı? Corepad Skatez Ersatz Mausfüße Maus Füße Teflon Hyperglides Hyperglide Corepad Skatez Ersatz Mausfüße Maus Füße Teflon Hyperglides Hyperglide www.corepad.de Genişletmek için tıkla... Takılmaktan ziyade vergi çıkar büyük ihtimalle. 380TL'lik ürüne 110TL vergi çıkardılar bana.
NovaChrono0 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 hasuna dedi: Takılmaktan ziyade vergi çıkar büyük ihtimalle. 380TL'lik ürüne 110TL vergi çıkardılar bana. Genişletmek için tıkla... vergi 9 euroluk üründe ne kadar çıkar acaba
hasuna dedi: Takılmaktan ziyade vergi çıkar büyük ihtimalle. 380TL'lik ürüne 110TL vergi çıkardılar bana. Genişletmek için tıkla... vergi 9 euroluk üründe ne kadar çıkar acaba
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 1 Ağustos 2022 #4 NovaChrono0 dedi: Vergi 9 euroluk üründe ne kadar çıkar acaba Genişletmek için tıkla... En az 20TL ama değişebiliyor belki daha fazla da çıkabilir.
NovaChrono0 dedi: Vergi 9 euroluk üründe ne kadar çıkar acaba Genişletmek için tıkla... En az 20TL ama değişebiliyor belki daha fazla da çıkabilir.