Fare sürekli takılıyor

kaloxfurkan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım oyunlarda falan zaten birkaç aydır takılmaya başladı aşırı derecede donuyor. FPS düşüleri falan yaşıyorum. Son 2 haftadır da oyun oynarken masaüstü dahil sürekli mouse takılıyor 2 3 saniye sonra kendine geliyor. Sürücüler güncel farede da sorun yok. Bilgisayar parçalarını test programı ile testler yaptım bir sorun çıkmıyor. Sizce problem ne olabilir yaşayan var mı bu durumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun var sistemimi neredeyse tamamen değiştirmiş olmama rağmen devam ediyor büyük ihtimalle mouseden kısa süre sonra mouse değiştireceğim.

Mouse yazmamış deyince fark ettim.

Konu başlığını okuduğum da gerçekten bir farenin takla atıyor olduğunu düşünmedim desem yeridir. 🤣

Fareden kaynaklı olduğunu düşünmüyor mu benim problemim sistemde garip bir şey var benim oyunlarda zaten aşırı takılmaya başladı üstüne bu sorun geldi yavaş yavaş bir şeyde sorun varmış gibime geliyor parçaların birinde.

Fareden kaynaklı olduğunu düşünmüyor mu benim problemim sistemde garip bir şey var benim oyunlarda zaten aşırı takılmaya başladı üstüne bu sorun geldi yavaş yavaş bir şeyde sorun varmış gibime geliyor parçaların birinde.

RAM anakart ve işlemciyi kontrol edebilirsiniz USB girişindende olabilir ucu açık bir sorun ama bence mouseden kaynaklı.

Başka bir mouse ile test edebilir misin? Veya bilgisayarcıya gidip test ettirebilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı