El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 13 Nisan 2022 #1 Eskiden farenin pilini değiştirince düzeliyordu. Bir müddet fakat artık hiç düzelmiyor. Eski farem de takılıyordu içini açtım temizlemek için sonra kapatamadım. 2 tane mouse pad denedim aynı sorun. Ne yapmam lazım yeni mouse mu, yoksa mouse pad mi?
Eskiden farenin pilini değiştirince düzeliyordu. Bir müddet fakat artık hiç düzelmiyor. Eski farem de takılıyordu içini açtım temizlemek için sonra kapatamadım. 2 tane mouse pad denedim aynı sorun. Ne yapmam lazım yeni mouse mu, yoksa mouse pad mi?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Nisan 2022 #2 Ben bu sorunun AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sanki mouse laglı çalışıyormuş gibi. Ayrıca kablolu ve Bluetooth'da sorun olmuyor. Artı 0 Eksi
Ben bu sorunun AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sanki mouse laglı çalışıyormuş gibi. Ayrıca kablolu ve Bluetooth'da sorun olmuyor.
KS KS El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 13 Nisan 2022 #3 Shahdee dedi: Ben bu sorunun AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sanki mouse laglı çalışıyormuş gibi. Ayrıca kablolu ve Bluetooth'da sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Laglı çalışıyormuş gibi değil bildiğimiz mouse gidiyor 2 saniye sonra başka yere ışınlanıyor. Nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Ben bu sorunun AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sanki mouse laglı çalışıyormuş gibi. Ayrıca kablolu ve Bluetooth'da sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Laglı çalışıyormuş gibi değil bildiğimiz mouse gidiyor 2 saniye sonra başka yere ışınlanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Nisan 2022 #4 El Quvava dedi: Laglı çalışıyormuş gibi değil bildiğimiz mouse gidiyor 2 saniye sonra başka yere ışınlanıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Evet aynı problemden bahsediyoruz. Ben çözemedim. Artı 0 Eksi
El Quvava dedi: Laglı çalışıyormuş gibi değil bildiğimiz mouse gidiyor 2 saniye sonra başka yere ışınlanıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Evet aynı problemden bahsediyoruz. Ben çözemedim.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 13 Nisan 2022 #5 Fare modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 13 Nisan 2022 #6 463895 dedi: Fare modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Önceki fare Rampage Glory r63 idi şuan kullandığım ise Xiaomi Silent Mouse 2. İkisi de taklıyordu. Artı 0 Eksi
463895 dedi: Fare modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Önceki fare Rampage Glory r63 idi şuan kullandığım ise Xiaomi Silent Mouse 2. İkisi de taklıyordu.