Emred.34 Kilopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2016 #1 İyi akşamlar arkadaşlar.. Sizden 50 - 60 TL civarında orta halli bir oyun mouse tavsiyesi istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
İyi akşamlar arkadaşlar.. Sizden 50 - 60 TL civarında orta halli bir oyun mouse tavsiyesi istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2016 #2 Bloody V3 öneririm: BLOODY V3 SİYAH USB KABLOLU OYUN MOUSE 3200DPİ
Emred.34 Kilopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2016 #3 Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Önerdiğiniz site güvenilir midir? Oradan alsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Teşekkürler. Bir de affınıza sığınarak şunu eklemek istiyorum. Acaba 5 TL daha fazla verip bu ürünü alsam iyi bir seçim mi yapmış olurum. BLOODY A9 BLAZİNG OPTİK GAMER MOUSE 4000 DPI
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Önerdiğiniz site güvenilir midir? Oradan alsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Teşekkürler. Bir de affınıza sığınarak şunu eklemek istiyorum. Acaba 5 TL daha fazla verip bu ürünü alsam iyi bir seçim mi yapmış olurum. BLOODY A9 BLAZİNG OPTİK GAMER MOUSE 4000 DPI