Fare ters çalışıyor

Saltengineer

Centipat
Katılım
14 Nisan 2024
Mesajlar
27
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
@coa3 hocam kusura bakamyın ama benim farem tamamen ters çalışıyor bu forumda yaptığınız kod çok iyi güzel ama sağ ve sol taraf için olmuyor yalnızca yukarı ve aşağıyı ters çeviriyor bir düzenleme ile sağ ve soluda tersine çeviren bir kod yapar mısınız rica etsem? Gerçekten ne kadar araştırsam da düzeltemedim fareyi, dediğim gibi yaptığınız bu kod yalnızca yukarı ve aşağı için çalışıyor. Diğer arkadaşlar sizlerde yardımcı olursanız çok sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Zaten isteyen arkadaş farenin sadece Y ekseninde değişmesini istemişti. Eğer X ekseni de gerekliyse kodun ufak bir kısmının değişmesi gerekli.

C++:
SetCursorPos(pMouseStruct->pt.x - fark_X * 2, pMouseStruct->pt.y - fark_Y * 2);

Şeklinde düzenlerseniz her iki eksende de değişmesi gerekli.
 
Zaten isteyen arkadaş farenin sadece y ekseninde değişmesini istemişti. Eğer X ekseni de gerekliyse kodun ufak bir kısmının değişmesi gerekli.

C++:
SetCursorPos(pMouseStruct->pt.x - fark_X * 2, pMouseStruct->pt.y - fark_Y * 2);

Şeklinde düzenlerseniz her iki eksende de değişmesi gerekli.

Hocam çok teşekkür ederim sayenizde haftalardır düzeltemediğim ters çalışan faremi sayenizde düzelttim çok teşekkür ederim.
 
Hocam CMD açılıyor fakat C tuşuna bastığımda kapanıyor, ve oyunda çalışmıyor (açıkken de)

Rica ederim. Yardımcı olabileceğim başka konular varsa yeni konu açabilirsin. Ayrıca çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Hocam CMD açılıyor fakat C tuşuna bastığımda kapanıyor, ve oyunda çalışmıyor (CMD açıkken de) (oynadığım oyun Valorant)
 
Valorant gibi oyunlar kernelde çalışır bu yüzden driver yazmak lazım bu da ban riski taşır, çok uğraşmanı tavsiye etmem ama safe yöntem istiyorsan arduino leonardo ile yapabilirsiniz.

Yani oyundaki mouse hareketini hook etmek gerekli.

Bu yöntem bu yüzden işe yaramıyor.
 
Valorant gibi oyunlar kernelde çalışır bu yüzden driver yazmak lazım bu da ban riski taşır, çok uğraşmanı tavsiye etmem ama safe yöntem istiyorsan Arduino Leonardo ile yapabilirsiniz.

Sağ olun hocam anladım çözüm olarak işaretleyemiyorum işaretleme çıkmıyor kusura bakmayın.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı