Siberman Megapat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #1 Merhaba, Bugün bilgisayarı açtığımda farenin hem titreyerek hem de çok yavaş hareket ettiğini fark ettim. Işığı yanıyor ama hareketi %90 kısıtlandı. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2020
Merhaba, Bugün bilgisayarı açtığımda farenin hem titreyerek hem de çok yavaş hareket ettiğini fark ettim. Işığı yanıyor ama hareketi %90 kısıtlandı. Sebebi ne olabilir?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 10 Kasım 2020 #2 Mouse kablosuz mu?
Siberman Megapat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #3 Bazinga Physicist dedi: Mouse kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 10 Kasım 2020 #4 Siberman dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Pili zayıfladığından olabilir, zira aynı sorunları yaşıyorum.
Siberman dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Pili zayıfladığından olabilir, zira aynı sorunları yaşıyorum.
Siberman Megapat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #5 Bazinga Physicist dedi: Pili zayıfladığından olabilir, zira aynı sorunları yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Usb kablolarda da pil olduğunu şu an öğrendim. Peki bu pil bulunabilir mi?
Bazinga Physicist dedi: Pili zayıfladığından olabilir, zira aynı sorunları yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Usb kablolarda da pil olduğunu şu an öğrendim. Peki bu pil bulunabilir mi?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 10 Kasım 2020 #6 Siberman dedi: USB kablolarda da pil olduğunu şu an öğrendim. Peki bu pil bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pil derken? Sizin mouse şarjlı mı?
Siberman dedi: USB kablolarda da pil olduğunu şu an öğrendim. Peki bu pil bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pil derken? Sizin mouse şarjlı mı?
Siberman Megapat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #7 Bazinga Physicist dedi: Pil derken? Sizin mouse şarjlı mı? Genişletmek için tıkla... Şarjlı değil USB kablolu mouse siz pilli dediğiniz için öyle söyledim ben.
Bazinga Physicist dedi: Pil derken? Sizin mouse şarjlı mı? Genişletmek için tıkla... Şarjlı değil USB kablolu mouse siz pilli dediğiniz için öyle söyledim ben.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 10 Kasım 2020 #8 Siberman dedi: Şarjlı değil USB kablolu mouse siz pilli dediğiniz için öyle söyledim ben. Genişletmek için tıkla... En baştan alalım, mouse modelin ne? Kablolu mu kablosuz mu?
Siberman dedi: Şarjlı değil USB kablolu mouse siz pilli dediğiniz için öyle söyledim ben. Genişletmek için tıkla... En baştan alalım, mouse modelin ne? Kablolu mu kablosuz mu?
Siberman Megapat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #9 A4 Tech X7 kablolu