T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.579 Çözümler 10 17 Aralık 2021 #1 Fareyi kullanırken sürekli elim terliyor ve aşırı soğuk oluyor parmaklarım. Normalde böyle bir durumla karşılaşmıyorum. Nasıl çözebilirim?
Fareyi kullanırken sürekli elim terliyor ve aşırı soğuk oluyor parmaklarım. Normalde böyle bir durumla karşılaşmıyorum. Nasıl çözebilirim?
accm Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek babayım 17 Aralık 2021 #2 Silinen üye dedi: Fareyi kullanırken sürekli elim terliyor ve aşırı soğuk oluyor parmaklarım. Normalde böyle bir durumla karşılaşmıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Stresini azalt ve düzenli olarak ellerini yıka, bende öyle yapmıştım ve işe yarıyor.
Silinen üye dedi: Fareyi kullanırken sürekli elim terliyor ve aşırı soğuk oluyor parmaklarım. Normalde böyle bir durumla karşılaşmıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Stresini azalt ve düzenli olarak ellerini yıka, bende öyle yapmıştım ve işe yarıyor.