Betaboy Megapat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar sorum başlıkta belirttiğim gibi. Yalnızca 1 klavye 1 mouse kullanıyorum ama aygıt yöneticisinde ve aygıtlar da fare klavye olarak gözüküyor. Defalarca driverını sildim ama nafile. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar sorum başlıkta belirttiğim gibi. Yalnızca 1 klavye 1 mouse kullanıyorum ama aygıt yöneticisinde ve aygıtlar da fare klavye olarak gözüküyor. Defalarca driverını sildim ama nafile. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
P pcseverkardeş Zeptopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #2 Driveri sildiysen PC'yi yeniden başlat Artı 0 Eksi
KS KS Betaboy Megapat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #3 pcseverkardeş dedi: Driveri sildiysen PC'yi yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Gene otomatik yüklüyor. Artı 0 Eksi
pcseverkardeş dedi: Driveri sildiysen PC'yi yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Gene otomatik yüklüyor.