Çözüldü Fare ve klavye gidip gelme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere klavye ve fare hem oyun içi hemde oyun sonrası internette gezinirken bile 3-5 dakika aralarla gidip geliyor. Bu olay esnasında klavye ve farenin ışıkları sönmüyor. Fakat sanki ben elimle takıp çıkarıyormuşum gibi uyarı sesi veriyor. Yalnızca 10 saniye gidiyor ve sonra düzeliyor ancak çok sinir bozuyor. Birde şunu belirteyim, oyun esnasında bu olduğunda üstüne bide ekranda değişik dalgalanmalar oluyor. Arada internetten video izlerken ekran 5 saniye siyah oluyor ardından geliyor ve ekran siyah olduğunda aynı USB takıp çıkarma sesi yine geliyor. Battlefield 1 Open Beta'sını denemek için AMD'nin yazılımını güncellemiştim 2 gün önce. Crimson driveri güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu. Başka klavye mouse denedim fakat sorun aynı. Önerileriniz nedir?

Arkadaşlar sorunumu çözdüm. Çözümü yazıyım.
16.30.2511.1003-160830a-306361E yani 16.8.3 Crimson Güncelleştirmesi geldiğini gördüm dün ve dedim bu böyle olmayacak. Bende güncelleştirdim. Herhalde önceki yazılımın Bug Fix'idir diyerekten ve gerçektende büyük ölçüde sorunlarım çözüldü sorun driverdanmış. AMD yazılım konusunda benden sınıfta kaldı. Önce hatalı yazılımı yayınlıyolar, sonra bakıyorlar bu böyle olmayacak, hatasız olanını çıkarıyolar. Bizi de böyle uğraştırıyorlar işte.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı