Fare ve mouse pad önerisi

Mustafaa61

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu aralar FPS oyunu oynuyorum ve kendime güzel bir fare almaya karar verdim. Şu an kullandığım farenin linkini atacağım. Bu fareye elim uyuyor ama bir şeyler eksik gibi, tam olarak çözemedim. Bu fareye benzer, çok pahalı olmayan fareler önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçesiz öneri olmaz.

SteelSeries Prime Wireless'a bir göz at derim dostum. Elinin boyutuna uyuyorsa bence almalısın.

HyperX PulseFire Haste 2 Core Wireless ve tabii ki bunada bak 1500TL'ye mediamarkda var 500TL de cepde kalır.

Kablolusu alınır Prime'ın, kablosuzu gereksiz pahalı. HyperX'de 300 IPS, 300 IPS öneriyorsun bir de cebinde kalır diyorsun yapma hocam ya.

Kablolusu alınır Prime'ın, kablosuzu gereksiz pahalı. HyperX'de 300 IPS, 300 IPS öneriyorsun bir de cebinde kalır diyorsun yapma hocam ya.

Hocam IPS açısından bakmamıştım ama performans olarak gerçekten iyi mouse ondan önerdim.

Hocam internetten bir bakın derim herkes beğenmiş ondan önerdim.

Normal soru için önermiyeceğimde,

Logitech G G203 Lightsync​

Bu mouse nasıl hocam fiyatına göre.

Hocam yorum olarak Trendyol pclerin de yorumu iyi, yani pek bir şey ifade etmiyor. Araştırmak lazım o yüzden.
O da alınmaz, onun yerine az daha çıkıp SteelSeries Prime alınır kablolu olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…