Fare ve mouse pad önerisi

Hocam yorum olarak Trendyol pclerin de yorumu iyi, yani pek bir şey ifade etmiyor. Araştırmak lazım o yüzden.
O da alınmaz, onun yerine az daha çıkıp SteelSeries Prime alınır kablolu olarak.

Hocam bende aslında mouse ile klavye alacağım. Bendeki şu an Stalker Warrior G31 diye bir marka siz hangi fareyi önerirsiniz bana da lazım da. 2000tl bütçem var klavye+mouse almam gerek

Hocam bende aslında mouse ile klavye alacağım. Bendeki şu an Stalker Warrior G31 diye bir marka siz hangi fareyi önerirsiniz bana da lazım da. 2000TL bütçem var klavye+mouse almam gerek.

Dierya DK61 SE + SteelSeries Prime yap. Kablo derdin yoksa kablosuz da önerilir ama kalitesi daha düşük olur Prime'dan.

Bütçe çıkar mı? Darmoshark M3S Max Wireless Mouse

Klavye+fare 2000₺ demişsiniz, ikisine de ayrı ayrı verebilseniz o parayı kendi kullandığım donanımları önerirdim size, olur da birini şimdi alayım diğerini sonra alırım derseniz bunlara da bir bakın:

Logitech G502 Hero yaklaşık 4-5 yıl önce falan aldım, 2 yıl sonunda sağ tıkında temassızlık olmaya başladı farenin, özellikle FPS oyunlarında nişan almak işkence olmuştu. Direk Logitech'in global'ine yazınca eski fareyi bile istemeden bana değişim ürünü yolladılar yeni fare sıkıntısız çalışıyor hala.
-Farenin kendisi 16.000 DPI'a kadar çıkabiliyor ama benim gibi 10.000 DPI'da kullanmayacaksanız biraz gereksiz bir özellik.
-İlginizi çekerse altına ağırlık takılabiliniyor, ben hiç takmadım açıkçası.
-Tekerinin kilidini açarsanız siz durdurana kadar dönüyor, gerekli değil ama eğlenceli bir özellik .
-Şahsi favorim, kendi programından tuşlarını her uygulama için ayrı profiller atayarak özelleştirebilmek çok güzel bir özellik, direk içinden makro dahi atayabilirsiniz . (nadiren program garip davranabiliyor, ama o zaman bile genelde uygulamayı kapatıp açmak sorunu çözüyor, rahatsız edici seviye değil yani)
-Programı açmak istemez iseniz kendi içine kalıcı bir profili kaydedip başka bilgisayarlarda da direk kendi ayarlarınız ile kullanabilirsiniz.

Tabii bunlar benim tecrübelerim, Everest gibi ucuz farelerden sonra G602 kullandım sonrasında G502'ye geçiş yaptım ve o zamandan beri aynı faredeyim. Yani benim burada artı diye bahsettiğim özellikler başka markalarda da standart olabilir. Bir de en önemlisi, almayı düşünürseniz, fare zaten popüler olduğu için bir mağazaya gidip elinize oturup oturmadığını test edin.

Klavye olarak da yine kendi tecrübelerimden James Donkey marka klavyeleri önerebilirim genel olarak. Benimki şu an satışta görünmüyor ama ekim 2017'den bu yana taş gibi çalışan bir klavye. Sonrasında 1 tane kuzenim 1 tane de arkadaşım için daha aldık ve genel izlenimlerim hep aynı oldu:

Artıları:
-Klavye taş gibi, alüminyum gövdesi var ve ağır.
-Tuşlarını yanında gelen basit aparat ile istediğiniz zaman söküp kolayca temizleyebilirsiniz.
-7.5 yıldır hiç yolda bırakmadı.
Eksileri:
-Direk RGB yok, sadece turuncu bir aydınlatması var, hekesin hoşuna gitmeyebilir.
-Türkçe klavye değil, ya benim gibi tuşların yerini ezberlemeniz, ya da ayrı tuş takımı olup değiştirmeniz lazım.

Tabii şu anki bütçeniz ile bunlardan sadece birini alabiliniz, dediğim gibi olur da tek tek farklı zamanlarda almak isterseniz diye kendi tecrübelerimi paylaştım. Sizin bütçenize göre ise G402'ye de bakabilirsiniz, G502 için saydığım artıların yarısı zaten marka kaynaklı, bildiğim kadarıyla eksileri sadece tuş sayısı ve maksimum DPI limiti olarak daha az kalıyor G502'ye göre. Dediğim gibi bunlar da zaten öncelikli aradığınız şeyler değilse muhtemelen sizin için gereksiz şeyler . Klavye için de ara ara indirim köşesinde paylaşılan bir klavye markası vardı Ajazz sanırım. Temu'da indirime girip Türkiye'ye vergi dahil 1200 civarında geliyordu sanki. Onlara bakabilirsiniz belki.

Son olarak da, burada önerilen hiçbir üründen pişman olacağınızı düşünmüyorum, ama lütfen Everest ve benzerlerinden uzak durun. Ucuza havalı stillere sahip ürünler yapıyorlar ama hep içleri boş oluyor. Bu bahsettiğim ürünleri alana kadar hep bu ucuz markalardan aldım fare, kulaklık, klavye vs. hiçbiri 1 yılı sağlam çıkarmadı; ya kabloları koptu, ya başka taraflarında sıkıntı çıktı... En uzun süre kullandığım Everest faresine kuzenim ile beraber USB girişi üstünde kablolarına lehim attık kopunca o şekilde .

Hocam bu fiyatlara önerdiğiniz ürünler artık günümüzdeki teknolojiden uzaklaştılar. Bu fiyatlara daha iyi donanımlı mouseler ve klavyeler alınabilir.

Hocam bu fiyatlara önerdiğiniz ürünler artık günümüzdeki teknolojiden uzaklaştılar. Bu fiyatlara daha iyi donanımlı mouseler ve klavyeler alınabilir.

Olabilir, bu saydığım donanımlar hep benimle birlikte yaşlandılar teknik olarak . Ama sürekli bilgisayar kullanan biri olarak en azından uzun ömürlü olduklarını garanti edebilirim en azından .

Darmoshark m3 pro

2000 TL'ye en iyisi MCHOSE A5 Ultra. 200 de cashback alırsın 1800'e gelir.

SteelSeries Prime Wireless'a bir göz at derim dostum. Elinin boyutuna uyuyorsa bence almalısın.

HyperX PulseFire Haste 2 Core Wireless ve tabii ki bunada bak 1500TL'ye mediamarkda var 500TL de cepde kalır.

Sağ olun önerileriniz için MCHOSE A5 Ultra çok güzel görünüyor özellikleride dahil ona da bakacağım SteelSeries Prime Wireless hoş gelmedi pek bana.

Darmoshark M3 Pro.

Sağ ol önerin için bu da güzel gözüküyor bunada bakacağım.

Çıkar hocam sağ ol önerin için bu da çok güzel duruyor bunada bakacağım.

Son düzenleme:
Aralarında donanım olarak en iyisi m3s max hocam. rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…