Farede 400 DPI ile Masaüstündeki Yavaşlık

• Konuyu başlatan kudal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 4.351

kudal

Kilopat
Arkadaşlar, normalde oyunları 800 DPI ile oynuyordum ancak dün itibari ile 400 DPI geçiş yaptım. Fakat oyundaki sensivity tam istediğim gibi olurken masaüstünde bildiğiniz mouse dönmüyor ya acayip yavaşladı. İşaretçi tiki falan da var. 10 kişiden 6'sı 7'si 400 DPI ile oynuyor onlarda da böyle mi acaba ya?

Ekran Alıntısı.PNG

Oyun içi 1.6 sens olması lazım ancak acceleration açık oynuyorum oyunda o yüzden dönüşlerimde sorun olmuyor. Masaüstünde düzeltecek bir şey yoksa arkadaşın dediği gibi masaüstünde başka DPI ayarlayacağız gibi duruyor :)

Bildiğim kadarıyla oyun içinde Raw Input açıksa bu ayar Windows hassasiyetini yok sayıp oyun içi hassasiyeti kullanıyor. Oyun içinde ayrıca ivme ayarı da mevcut.

400 DPI, 1.6 Sensitivity kullanıyorsanız o zaman Windows hassasiyetini 6/11 (attığınız ekran görüntüsünde zaten bu şekilde), DPI'ı da 640 olarak ayarlayıp deneyin isterseniz. Ayrıca oyun 3D, masaüstü 2D olduğu için yine tam olarak istediğiniz sonucu veremeyebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı