Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Farem ASUS TUF Gaming M3 Gen II. LoL'de sürekli sol click basıldığı için ondan bazen tıklamıyor. CS2'de sinir krizi geçirtiriyor, nasıl düzelebilir?
Farem ASUS TUF Gaming M3 Gen II. LoL'de sürekli sol click basıldığı için ondan bazen tıklamıyor. CS2'de sinir krizi geçirtiriyor, nasıl düzelebilir?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.316 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 23 Nisan 2025 #2 Woztox dedi: Farem ASUS TUF Gaming M3 Gen II. LoL'de sürekli sol click basıldığı için ondan bazen tıklamıyor. CS2'de sinir krizi geçirtiriyor, nasıl düzelebilir? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen eskidi, yenisi alınarak diyebiliriz.
Woztox dedi: Farem ASUS TUF Gaming M3 Gen II. LoL'de sürekli sol click basıldığı için ondan bazen tıklamıyor. CS2'de sinir krizi geçirtiriyor, nasıl düzelebilir? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen eskidi, yenisi alınarak diyebiliriz.
Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 Mert Can Urcan dedi: Muhtemelen eskidi, yenisi alınarak diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... 7-8 ay oldu alalı nasıl eskidi bu yapılmazmı.
Mert Can Urcan dedi: Muhtemelen eskidi, yenisi alınarak diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... 7-8 ay oldu alalı nasıl eskidi bu yapılmazmı.
akif19 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #4 switch arasına toz , kir kaçmış olabilir
rejuz Zeptopat Katılım 21 Nisan 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #5 Woztox dedi: Farem ASUS TUF Gaming M3 gen II. LoL'de sürekli sol Click basıldığı için ondan bazen tıklamıyor. CS2'de sinir krizi geçirtiriyor, nasıl düzelebilir? Genişletmek için tıkla... Mouse switchini değiştirmeyi deneyebilirsin.
Woztox dedi: Farem ASUS TUF Gaming M3 gen II. LoL'de sürekli sol Click basıldığı için ondan bazen tıklamıyor. CS2'de sinir krizi geçirtiriyor, nasıl düzelebilir? Genişletmek için tıkla... Mouse switchini değiştirmeyi deneyebilirsin.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.316 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 23 Nisan 2025 #6 Woztox dedi: 7-8 ay oldu alalı nasıl eskidi bu yapılmazmı. Genişletmek için tıkla... Skatez'leri söküp vidayla açıp sol klik altındaki switch'i kontrol etmen gerek fakat sağ ile sol arasında benzerlik yoksa basma hissinde, LoL oynama şeklini de değiştirmen iyi olabilir - yeni fareni de yersin.
Woztox dedi: 7-8 ay oldu alalı nasıl eskidi bu yapılmazmı. Genişletmek için tıkla... Skatez'leri söküp vidayla açıp sol klik altındaki switch'i kontrol etmen gerek fakat sağ ile sol arasında benzerlik yoksa basma hissinde, LoL oynama şeklini de değiştirmen iyi olabilir - yeni fareni de yersin.
Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #7 rejuz dedi: Mouse switchini değiştirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Değişme videosu var mı bulamadım da ve nereden alabiliriz.
rejuz dedi: Mouse switchini değiştirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Değişme videosu var mı bulamadım da ve nereden alabiliriz.
rejuz Zeptopat Katılım 21 Nisan 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #8 Woztox dedi: Değişme videosu var mı bulamadım da ve nereden alabiliriz. Genişletmek için tıkla... Wraith Esports Türkiye'nin espor ekipmanı markası. Cosmic Glass Mousepad, Hoverpad Skatez, Armor Grip Tape. Lamzu ve Ninjutso Türkiye Distribütörü. wraithesports.com Buradan ulaşabilirsin hocam gayet kaliteli bir yer. Videosu var mı bilmiyorum hocam maalesef.
Woztox dedi: Değişme videosu var mı bulamadım da ve nereden alabiliriz. Genişletmek için tıkla... Wraith Esports Türkiye'nin espor ekipmanı markası. Cosmic Glass Mousepad, Hoverpad Skatez, Armor Grip Tape. Lamzu ve Ninjutso Türkiye Distribütörü. wraithesports.com Buradan ulaşabilirsin hocam gayet kaliteli bir yer. Videosu var mı bilmiyorum hocam maalesef.