Farede RGB ışıkları yanıyor ama çalışmıyor

Arda1771

Centipat
Daha fazla  
Bende RGB fare var. Hangi USB porta taksam da RGB ışıkları yanıyor ama kendisi açılıp kapanıyor, kablosuz farede sıkıntısız çalışıyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ya sensörleri bozulmuştur ya da kargo ile gelirken hasar alıp bozulmştur. Ya da başka bir olanakta bilgisayarınızda USB portlarınız bozuk olabilir.

Hocam ya sensörleri bozulmuştur ya da kargo ile gelirken hasar alıp bozulmştur. Ya da başka bir olanakta bilgisayarınızda USB portlarınız bozuk olabilir.
Yeni bir fare sipariş verdim (CORSAIR HARPOON RGB PRO) ondada aynı sorun olursa ne yapmam gerekiyor acaba

Hocam önecki aldığınız farenin markasını söyler misiniz? Eğer tanıdık bir marka değilse öyle olması doğal olarak mantıklıdır.

Önceki fare HP gaming mause m100 bundan önce Everest bir fare kullandım ondada aynı sorun yaşadım

Hocam o zaman sizin bilgisayarınızdaki portlarda sorun olabilir. Kasanın içini açıp bakabilirsiniz bende bu sorunu yaşadım ufak bir düzeltme sonrasında düzeldi. Ama teknik servise gidip baktırabilirsiniz.

Laptop kullanıyordum onda da aynı sorun oluyordu onda touchpad kapatınca sorunsuz çalışıyordu ama yeni topladığım sistemde de oluyor bu bence portlar ile alakalı değil öyle birşey olsa klavyede de aynı sorun olurdu

Hocam o zaman sizin siparişi getiren kargo şirketinde sıkıntı vardır ya da mouseler bozuk geliyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı