Farede sol tık bir süre sonra tekliyor

godZwany

Hectopat
Yer
İstanbul/Maltepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
i5-9300H CPU 2.40GHz
16GB
GTX 1650
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Eskiden hiç yaşamadığım bir sorunu birkaç aydır yaşıyorum. Uzun süredir kullandığım faremin sol tıkı bir süre sonra çift tıklamaya başlamıştı, program aracılığıyla düzelttim bir süre sonra da bazen direkt tıklamamaya başladı. Sorun çoğalınca değiştirdim. Bir iki ay geçti şimdi yine bu farede de sol tık bazen basmıyor belirli yerlerde, halbuki ilk zamanlar her türlü basıyordu.

Sinirlenmiyorum genelde fakat illa vurmam gerekiyorsa sandalyemin kollarına vuruyorum fareye herhangi bir kaba kuvvet uygulamıyorum yani sorun neden kaynaklı olabilir ve nasıl çözülebilir? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Benim Performax Xotran faremde de aynı sorun var şu an. Geçen sene çok ucuza aldığım için garantiye göndermekle uğraşmak istemiyorum, bir çözümü varsa bilgilendirsinler bizi.

Yıllar geçtikçe her fare yavaş yavaş bozulmaya başlıyor, eğer erken başladıysa kronik sorunlu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…