Farede sola tıklayınca sağ da tıklıyor

Barlera

Decapat
Daha fazla  
Sorunu sizlere şu şekilde anlatayım mouse'da sol tıkladığım zaman hem sol tuşa hem de sağ tuşa aynı anda tıklıyor. Kullandığım mouse ASUS ROG Keris internettte hiçbir şey bulamadım. Bu hata ile ilgili çıkan çoğu şey mouse sol tıkının sağ tıkla yer değişmesiydi ben de şu şekilde sol tıkladığım zaman iki tuşu da tıklamış sayıyor. Ara sıra düzeliyor Denetim Masası'ndan ROG Keris'i sildim Armoury Crate'i baştan yükledim ama hangisi kesin çözüm falan anlayamadım ve bilgisayarı açınca tekrarlıyor. Mousedaki 2 tuşu da sol tık yaparsam 2'si de sol tık gibi çalışıyor ama en az biri sağ tık olursa hangisine basarsam basayım 2'si de aynı anda çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de oluyor bazen mouse tam en solundan bas yani sol tuşa en sol tarafından bas içine doğru basma aynı sorun oluyor mu bir yerden düsmediyse vallanda durduk yere olmaz bu arada yüksek ihtimal içine bir şey kacmış bende de o sorun vardı masaya hafif ters cevirip vurunca düzelmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…