Rip7605 Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 223 28 Mayıs 2023 #1 Mousedaki Switch'leri değiştirmek için açmaya çalışıyordum yalama oldu ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri 20230528_172641.jpg 110,9 KB · Görüntüleme: 74
Çözüm F F fikiresaygı 28 Mayıs 2023 Rip7605 dedi: Şu an elimde yok bozuldu tabanca ama anlatırsanız veya video falan atabilirseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Buyrun : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 590736 dedi: Kanka. Şimdi eline o vidanın kalınlığından hafif ince çubuk al. Sonra vidanın üstüne silikon sık. Hemen çubuğu silikonun üstüne tut. Sonra çevir. Genişletmek için tıkla... Silikon tabancasi bozukmuş. Ama şey yapabilir aslında silikon parçası kesip çakmak ile yakabilir.
Rip7605 dedi: Şu an elimde yok bozuldu tabanca ama anlatırsanız veya video falan atabilirseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Buyrun : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 590736 dedi: Kanka. Şimdi eline o vidanın kalınlığından hafif ince çubuk al. Sonra vidanın üstüne silikon sık. Hemen çubuğu silikonun üstüne tut. Sonra çevir. Genişletmek için tıkla... Silikon tabancasi bozukmuş. Ama şey yapabilir aslında silikon parçası kesip çakmak ile yakabilir.
F fikiresaygı Femtopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #21 Rip7605 dedi: Bir büyük tornavida ile çıkardım teşekkür ederim hepinizie. Genişletmek için tıkla... Sinir bozucu bir sorun, çözdüğünüze sevindik. Artı 0 Eksi
Rip7605 dedi: Bir büyük tornavida ile çıkardım teşekkür ederim hepinizie. Genişletmek için tıkla... Sinir bozucu bir sorun, çözdüğünüze sevindik.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.342 Çözümler 16 Yer Batman 28 Mayıs 2023 #22 Rip7605 dedi: Bunun gibi mi? Vidaları açsam yeter yeni vida takacağım 4 tane Switch var yedek çünkü. Genişletmek için tıkla... Hayır bu. Artı 0 Eksi
Rip7605 dedi: Bunun gibi mi? Vidaları açsam yeter yeni vida takacağım 4 tane Switch var yedek çünkü. Genişletmek için tıkla... Hayır bu.