Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 6 Eylül 2020 #11 Bulaşmaz.
Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2020 #12 Enes3078 dedi: Mouse içerisinde herhangi bir depolama birimi olmadığından korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Olanlar da var hocam. Onlardan bulaşabilir mi?
Enes3078 dedi: Mouse içerisinde herhangi bir depolama birimi olmadığından korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Olanlar da var hocam. Onlardan bulaşabilir mi?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 6 Eylül 2020 #13 348103 dedi: Evet çok saçma bir soru ama çok merak ettim. Ben arkadaşıma mouse vermiştim ve bilgisayarında virüs çıkt. Şimdi ben de korkuyorum kendi bilgisayarıma fareyi takmayı kısaca virüs mouse'dan bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Corona bulaşabilir.
348103 dedi: Evet çok saçma bir soru ama çok merak ettim. Ben arkadaşıma mouse vermiştim ve bilgisayarında virüs çıkt. Şimdi ben de korkuyorum kendi bilgisayarıma fareyi takmayı kısaca virüs mouse'dan bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Corona bulaşabilir.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 6 Eylül 2020 #14 Raxana dedi: Olanlar da var hocam. Onlardan bulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... O kadar gelişmiş bir virüsün arkadaşın bilgisayarına gireceğini sanmam. Ayrıca var mı yok mu emin de değilim...
Raxana dedi: Olanlar da var hocam. Onlardan bulaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... O kadar gelişmiş bir virüsün arkadaşın bilgisayarına gireceğini sanmam. Ayrıca var mı yok mu emin de değilim...
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 6 Eylül 2020 #16 Mümkün olmaya mümkündür ama senin arkadaşının bilgisayarda bu tarzdan bir zararlı yoktur emin ol Art niyetli donanımlar bulunuyor yoksa. USB kablo gibi duran art niyetli şeyler var ama bunlara zaten istesen de kolayca ulaşamazsın.
Mümkün olmaya mümkündür ama senin arkadaşının bilgisayarda bu tarzdan bir zararlı yoktur emin ol Art niyetli donanımlar bulunuyor yoksa. USB kablo gibi duran art niyetli şeyler var ama bunlara zaten istesen de kolayca ulaşamazsın.
2 260448 Kilopat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.058 Çözümler 5 6 Eylül 2020 #17 KIRMIZIELMA dedi: Bulaşır. 2. El aldıysanız dezenfekte etmek gerekir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum +1
KIRMIZIELMA dedi: Bulaşır. 2. El aldıysanız dezenfekte etmek gerekir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum +1
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.382 Çözümler 3 6 Eylül 2020 #18 Bulaşmaz, düşündüm nasıl bulaşır bazı mouselarda önbellek oluyor ayarların kalıcı kalsın diye ama orayada virüs yani ne alaka
Bulaşmaz, düşündüm nasıl bulaşır bazı mouselarda önbellek oluyor ayarların kalıcı kalsın diye ama orayada virüs yani ne alaka
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 6 Eylül 2020 #19 KIRMIZIELMA dedi: Bulaşır. 2. El aldıysanız dezenfekte etmek gerekir. Genişletmek için tıkla... Tek gerçekçi yaklaşım bu olmuş. İnsana bulaştırabilir, doğru o açıdan.
KIRMIZIELMA dedi: Bulaşır. 2. El aldıysanız dezenfekte etmek gerekir. Genişletmek için tıkla... Tek gerçekçi yaklaşım bu olmuş. İnsana bulaştırabilir, doğru o açıdan.
talecood Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #20 KIRMIZIELMA dedi: Bulaşır. 2. El aldıysanız dezenfekte etmek gerekir. Genişletmek için tıkla... Güleceğim yoktu sağol
KIRMIZIELMA dedi: Bulaşır. 2. El aldıysanız dezenfekte etmek gerekir. Genişletmek için tıkla... Güleceğim yoktu sağol